RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mål nummer 100 snudde kampen

Foto: Trond Reidar Teigen/Scanpix
Sist oppdatert:
Stabæk scoret tre mål på ti minutter og snudde 2-0 til 2-3.

ODD - STABÆK 2-3:

Mai var i ferd med å bli en drømmemåned for Odd Grenland. Klubben hadde sikret fire poeng på to kamper, og var på vei mot tre nye da de ledet 2-0 over Stabæk på hjemmebane.

Men i løpet av ti minutter snudde gjestene kampen, og vant til slutt 3-2 over paffe Odd-spillere.

- De rundspiller oss etter pause. Vi var best før pause, men etterpå var de to ganger så god som oss. Det er det flaueste tapet jeg har hatt, tror jeg, uttalte Morten fevang etter kampen, ifølge TV2.

Målet som satte i gang Stabæks opphenting, var et ganske rundt ett.

Veigar Páll Gunnarsson scoret nemlig sitt 100. mål for Stabæk da han satte inn 2-1 på straffe.

Tre mål på ti minutter
Etter reduseringen ble det full fart i kampen. I løpet av urets fem siste minutter scoret de stripete ytterligere to. Jørgen Hammer headet inn utligningen, før Pálmi Rafn Pálmason avgjorde til 3-2.

- Etter at vi fikk den første scoringen sprutet det av selvtillit fra spillerne, sa Páll Gunnarsson. Islendingen har kun 24 mål opp til Daniel Nannskogs scoringsrekord.

- Det er klart jeg vil bli Stabæks mestscorende. Jeg har mange år igjen som spiller.

Og Stabæk, som slipper inn flest mål i Tippeligaen sammen med Haugesund, beviste med tre nettkjenninger i løpet av kampens ti siste minutter, at troppen også har scoringsføtter.

Odd best før pause
Det har også Odd. 37-åringen Frode Johnsen satte inn kampens første på en nydelig kontring, før Mattias Andersson økte til 2-0.

Det hjalp imidlertid lite mot Stabæks kjempekrefter i sluttminuttene.

Dermed falt Skien-klubben én plass på tabellen, og er nå nummer tolv. Stabæk har på sin side klatret til tredjeplassen, og har kun ett poeng opp til Tromsø og Strømsgodset.

- Vi har en utrolig moral i gruppen, spillere som tar ansvar og jobber til det siste, sa en fornøyd Jörgen Lennartsson etter seieren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere