RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Malaga griper sjansen

(Reuters/Scanpix)
Sist oppdatert:
Malaga har kniven på strupen og må vinne søndag. Sjekk søndagens andre oddstips.

Søndagens langoddsprogram er som alltid meget innholdsrikt. Det spilles fotball over hele Europa og vi tilbys 85 objekter. Merk ellers at dagens skiflyging fra Vikersund har spillestopp kl 13.40. Det vrimler dessverre ikke av gode objekter denne søndagen, uansett får vi håpe at vi treffer bedre enn lørdag, da det meste var stang ut.

Sportspills meny søndag:
Tippetips: Vi tror på spanske hjemmeseire

Oddstips 1: Udinese fortsetter å imponere

Lesertips: Lesernes oddstips søndag

Vi skal til Primera Division for søndagens andre oddstips, der det nær sagt som vanlig er uhyre tett i bunnstriden. Helt nederst (tjuende plass) ligger Malaga i øyeblikket med sine 18 poeng, men det er kun fem poeng opp til Zaragoza som ligger på tolvteplass. Det forteller det meste om hvor tett det er og hvor mange lag som er involvert i bunnstriden. Et par trepoengere for Malaga nå, og de kan avansere mange plasser.

Malaga styrket laget sitt kraftig nå i overgangsvinduet, men den umiddelbare effekten har latt vente på seg. Den gode argentinske landslagsstopperen Martin Demichiles ble hentet fra Bayern München, og kraftspissen Juan Baptista kom fra Roma, blant annet. Legg så til at ringreven Manuel Pellegrini ble hentet inn som manager like før dette, og det skulle og burde borge for at Malaga skal ha en bra sjanse for å redde plassen.

Fikk i det minste en opptur med å klare 0-0 borte mot Sevilla sist søndag, men skuffet ved å tape 1-2 for Zaragoza i sin siste hjemmekamp (men hadde da tre spillere ute med karantene).

Bortsett fra Apono som soner karantene, er det endelig tilnærmet fullt mannskap for hjemmelaget som altså forsterket kraftig i ovargangsvindudet.
Sannsynlig lagoppstilling søndag: Arnau, Gaspar, Demichelis, Weligton, Eliseu, Maresca, Camacho, Fernando, Baptista, Fernandez, Rondon

Etter 0-1-4 på sine fem siste kamper, vant endelig Getafe en fotballkamp igjen sist helg. 4-1 seier hjemme over meget formsvake Deportivo La Coruna. Borte har laget 3-2-5. Tre spillere på skadelisten.

Tre strake hjemmeseire i tilsvarende oppgjør, og dette er en kamp Malaga må vinne. Det tror vi de gjør og 1,95 for hjemmeseier kjøpes. Kampen kan ikke spilles som singel og vi må kombinere.

Da beveger vi oss til fransk Ligue 1, der hjemmesterke Valenciennes tar imot Brest.

Bra form på hjemmelaget med 2-1-1 på fire siste ligakamper og begge de to siste hjemmekampene er vunnet. Siste hjemmekamp mot Lyon endte 2-1. Er fortsatt bra hjemme med 5-3-2. Mannskapsmessig ser det bra ut for hjemmelaget, kun Renaud Cohade av betydning er ute.

Endelig seier for Brest igjen sist helg (2-1 hjemme over Nancy) etter seks strake kamper uten seier. Nykommeren som åpnet sesongen så strålende, har falt merkbart av etter hvert. Meget viktige Nolan Roux er uaktuell til søndagens kamp. 4-1-6 er bortestatsen, og vi tror nedturen fortsetter for Brest. Veldig typisk at nyopprykkede lag biter godt fra seg i sesongstarten for så å falle av etterhvert.

Hjemmesterke Valenciennes er stort sett til å stole på i slike oppgjør, så får vi håpe at den gode spissen Gregory Pujol fortsetter å levere (åtte ligamål sål angt). Hjemmeseieren betales med 1,95, og det innebærer at også søndagens andre oddstips blir en godt betalt dobbel til 3,80 i odds. Vår innsats er som vanlig kr 100.

Spilleforslag søndag del 2:
Kamp 42 Valenciennes - Brest 1,95 2,80 3,25
Kamp 48 Malaga - Getafe 1,95 2,95 3,10
Klikk her for å levere denne dobbelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere