RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Maldini hånet av Milan-fans

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Her viser Paolo Maldini fingeren til Milan-fansen som ødela avskjeden hans.

Sju ganger har Paolo Maldini (40) vunnet Serie A. Fem ganger har han vunnet Champions League. Fem ganger har han vunnet den europeiske supercupen.

Alt med AC Milan.

Dette er den eneste klubben 40-åringen har spilt for. Debuten kom allerede i 1984, da han var 16 år gammel. Maldini regnes som en av tidenes beste forsvarsspillere, og er kanskje den største spilleren i AC Milans historie.

Likevel ble han hånet av deler av Milan-fansen under søndagens avskjedskamp mot John Arne Riise og AS Roma.

- Jeg er glad for at jeg ikke er en av dem, sier Maldini.

Da han løp æresrunden rundt gressmatten på San Siro etter kampen, viste deler av fansen på Curva Sud et banner med påskriften «Baresi 6». Hyllesten til Franco Baresi, som var klubbens lagkaptein fram til Maldini overtok i 1997, ble fulgt opp med piping mot Maldini og utrop som «det finnes bare en kaptein».

Det ble for mye for en av italiensk fotballs store gentlemen. Paolo Maldini viste fingeren til publikum og forlot stadion uten å gi noen intervjuer.

Ifølge Aftonbladet skal bakgrunnen for fansens stygge oppførsel mot Maldini være et intervju Milan-kapteinen gjorde med La Gazzetta dello Sport for noen måneder siden, der han kritiserte fansen for å bue på laget.

- Jeg er veldig sint, akkurat som mine lagkamerater. Etter alt vi har gitt, gjort og vunnet, fortjener vi ikke sånn behandling, sa Maldini den gang.

John Arne Riise scoret et fantastisk frisparkmål og bidro til at Roma vant 3-2 over AC Milan i søndagens kamp.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere