RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Maler United-naboens hus City-blått

Foto: Privat
Sist oppdatert:
Slik går det når to naboer er like sikre på seriegull.

Magne Svendsen er Manchester City-supporter. For tre uker siden, like etter at City slo West Bromwich 6-1, fikk han plutselig følelsen av at City kom til å vinne Premier League. Det til tross for at Manchester United fortsatt ledet med fem poeng.

Svendsen kommer fra Eydehavn, men bor på Langhus. Der har han en nabo som holder med rivalene fra den røde delen av Manchester, så Svendsen utfordret like godt nabo og United-supporter Odd Engh til et veddemål.

Nabofest
- Vi hadde en nabofest samme dag City slo West Bromwich 6-1, og da kom godfølelsen. Det var mer en trussel enn et veddemål, og det ble sagt over et par øl. Jeg maler huset hans lyseblått om City vinner Premier League, han maler huset mitt rødt om United vinner Premier League, forteller Svendsen til Nettavisen.

Etter at City vant over United mandag kveld, begynt han å måle opp og finne ut av hvor mye arbeid som må til for å gjennomføre malejobben. Han tror ikke naboen kommer til å sabotere når han tropper opp med lyseblå malingsspann.

- Han er litt samme type som meg, så jeg tror han står inne for veddemålet. Det er nok verre med kona, sier han og ler.

Skråsikker
Til tross for at lagene ligger likt, og to kamper gjenstår, er han trygg på at det er naboens hus som får nye malingsstrøk, ikke hans eget.

- Jeg tror City vinner til slutt. Når de først har klart å slå United, tror jeg de vinner den vanskelige bortekampen mot Newcastle, og da har de en enklere kamp i QPR hjemme i siste runde. Og United kan jo snuble, de også, sier Svendsen.

God stemning
- Hvordan er stemningen mellom dere nå?

- Foreløpig er stemningen god, for begge har trodd at vi skulle vinne veddemålet. Men nå får vi se. Det var meningen at vi skulle se kampen sammen i går, men av ulike årsaker ble det ikke noe av. Vi kommer nok til å se den siste kampen sammen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere