AALESUND - HAUGESUND 3-3:

Haugesund møtte til bortekamp med et lite håp om å vinne medalje i Tippeligaen 2016, men trengte å få med seg alle poengene fra Color Line stadion.

Det var ikke bare en vanskelig oppgave på papiret mot ligaens store formlag, men viste seg også å bli tøft å oppnå i praksis.

Mens Odd snudde kampen mot Sogndal etter et tidlig mål imot, og også Brann hentet seg inn mot tabelljumbo Start, mistet Haugesund ledelsen to ganger i Ålesund.

Torbjørn Agdestein og Vegard Skjerve sendte bortelaget foran med hvert sitt mål i første omgang, begge ganger etter svakt keeperspill av AaFKs Andreas Lie.

Men Aalesunds Mos Abdellaoue utlignet begge ganger. Først med et straffespark av det sikre slaget, og så på en retur etter en mindre imponerende straffe som ble reddet av Per Kristian Bråtveit.

Samme Bråtveit klarte heller ikke å hindre Peter Orry Larsen i å sette inn 3-2 med snaue 20 minutter igjen av kampen.

Men Haugesund var heller ikke ferdig med målproduksjonen. Et utsøkt frispark ble skrudd ned i hjørnet av Haris Hajradinovic i 78. spilleminutt.

Målfesten stoppet der.

Det samme gjorde Aalesunds seks kamper lange rekke med trepoengere, og der samme gjorde Haugesunds muligheter til å ende blant de tre beste på tabellen.