*Nettavisen* Sport.

Målfest i Sarpsborg

Foto: Tommy Ellingsen/Scanpix

Start og Sarpsborg delte åtte scoringer seg imellom.

09.04.12 18:29

SARPSBORG - START 4-4: Årets adeccoliga ble sparket i gang med et fyrverkeri av en kamp mellom Sarpsborg og Start mandag.

Sørlendingene så lenge ut til å ha kontroll på kampen og ledet med 3-0 da 48 minutter var spilt etter scoringer av Espen Søgård og Matthías Vilhjalmsson (2).

Sistnevnte, som er på lån fra islandske Hafnarfjörður, viste seg som en bevegelig og giftig angrepsspiller på topp for de gule gjestene fra Kristiansand.

Det samme kan også sies om Martin Wiig, som bragte ny spenning inn i kampen med sine to kjappe scoringer i starten av andre omgang.

James Owello var imidlertid ikke interessert i å bevare noen spenning i kampen og satte inn 2-4 med et skudd som gikk via flere spillere før det fant veien til nettmaskene.

Sarpsborg ga seg likevel ikke, og Nicolay Solberg sørget for den femte scoringen på ti minutter da han satte inn en ny redusering etter 58 minutter.

Det var nok ikke mange som satte pengene sine på at dette skulle vise seg å bli kampens siste scoring, og begge lag fortsatte å sende mange spillere i angrep.

Tre minutter på overtid var det Sarpsborg som fikk uttelling. Mehmed Divanovic mottok en hælpasning fra Øyvind Hoås og klinte til med venstrefoten. Johnny Kristiansen i Start-buret burde muligens reddet skuddet, men ballen lurte seg inn i hjørnet og kampens åttende scoring var et faktum.

Dermed delte to av opprykkskandidatene poengene og åtte mål i årets første adeccoligakamp.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.