RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Reuters/Scanpix

Målkalas av Toni

Sist oppdatert:
Luca Toni scoret hele fire mål da Bayern München knuste Aris.

BAYERN MÜNCHEN-ARIS 6-0: 60.000 hjemmefans fikk se sin hardtsatsende klubb knuse sin greske motstander med hele 6-0. Og kampens konge ble italieneren Luca Toni.

Han satte inn Bayern Münchens fire første mål i kampen på Allianz Arena. Ottmar Hitzfelds mannskap er nå favoritten til å hente hjem trofeet UEFA-cupen. Klarer de det blir det klubbens første tittel i Europa siden Champions League-triumfen i 2001.

I fjor misset Bayern München i serien, og ble stående utenfor det gode selskap i årets Champions League. Det bestemte klubben at skulle bli en engangshendelse og investerte stort før sesongen.

Det førte blant annet til at de hentet Luca Toni fra Fiorentina. Det har betalt seg. Laget har tatt vinterpause på topp i den hjemlige ligaen i Tyskland. Nå er de også klare for 16-delsfinale i UEFA-cupen.

Branns skjebne i turneringen avgjøres torsdag. Bergenserne går videre dersom Dinamo Zaggreb ikke taper med mer enn to mål mot Rennes.

Fredag blir 16-delsfinalene trukket. I den potten ligger Rosenborg og venter.

Se resultatetene i alle kveldens kamper i UEFA-cupen.

Vil du ha sportsnyheter på mobilen din? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster to kroner per melding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere