RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Målløst mareritt

BOM, BOM, BOM: Verken Swanseas Wilfried Bony eller noen av de andre spillerne på britiske lag klarte å score mål i europacupene denne uken.
BOM, BOM, BOM: Verken Swanseas Wilfried Bony eller noen av de andre spillerne på britiske lag klarte å score mål i europacupene denne uken. Foto: Rebecca Naden (Reuters)
Hva er det de britiske lagene i Europa har til felles denne uken?

Swansea stanget mot Napolis mål gjennom 90 minutter i torsdagens europaligakamp uten å finne nettmaskene. Dermed får italienerne et godt utgangspunkt før returen.

Swansea hadde mange sjanser til å vinne torsdagens 16-delsfinale, men en kombinasjon av en god Pepe Reina i Napolis mål og svake avslutninger gjorde at det ble 0-0.

- Vi er veldig fornøyd med hvordan vi spilte. Det sier mye at vi er skuffet over dette resultatet mot Napoli, sa Swansea-kaptein Ashley Williams.

Målløse briter
Det gir Swansea et svært vanskelig utgangspunkt før returoppgjøret i Napoli neste uke.

- Det vil bli en tøff kamp i Napoli, men vi kan lære mye av denne kampen, sa Williams.

På eget gress er det italienske laget svært sterke. De har bare tapt én kamp hjemme i serien i år, og i mesterligaens gruppespill vant tre av tre kamper hjemme. Likevel røk de ut av turneringen og må ta til takke med europaligaspill.

Resultatet betyr samtidig at alle de britiske lagene som har vært i aksjon i europacupene denne uken, har måttet gå målløse av banen.

Tirsdag tapte Manchester City 0-2 for Barcelona, mens Arsenal fikk samme resultat mot Bayern München på onsdag. Torsdag spilte altså Swansea 0-0 mot Napoli, mens Tottenham tapte 0-1 for Dnipro.

Blemme for Lazio

Ei heller ble det italiensk glede i kampen mellom Lazio og Ludogorets torsdag.

Lazio var store favoritter, men gikk på en skikkelig mine mot bulgarerne. Det til tross for at de spilte med én mann mer i store deler av oppgjøret.

I tillegg bommet Lazios Felipe Anderson på straffe etter 50 minutter.

Roman Bezjak ble matchvinner med kampens eneste mål for gjestene etter 45 minutter. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere