Malmö FF ligger nede

Foto: Reuters/Scanpix

Etter tap mot Djurgården blir det tungt å reise seg borte mot Mjällby.

17.05.13 10:48

Sportspills meny 17. mai
V4 Vaggeryd: Kenneth er vår mann
V4 og V5 Øvrevoll: Øvrevoll byr på fest

V65 Bergsåker: Vi gråter ikke

På vår nasjonaldag byr langoddsen på svensk, dansk og irsk fotball, og flere kamper fra franske Ligue 2, før finalen i Copa del Rey mellom Real Madrid og Atletico Madrid runder av kvelden.

Det ble treff på både Brann til 2,00 og Brøndby til 1,90 i går, og denne odds-uken begynner å se bra ut.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
HB Køge - Viborg U 2,90

Dansk 1. divisjon. Det er allerede klart at Viborg rykker opp til Superligaen, de har nedgraderte FC Fyn i siste runde og får tilkjent en 3-0-seier der. Trener Christensen varsler noen endringer i troppen i dag, men få eller ingen i startellever. Han vil ha Viborg ubeseirede i kamp nummer 20 på rad og ubeseirede hele vårsemesteret, og sier han stiller et sterkt lag for å sette disse klubbrekordene. Køge ender rundt midten, de har tapt sine to siste kamper uten å score. Men selv om det ble 0-1 for topplaget Vestsjælland sist, var det Køge som hadde mest spill og sjanser. Nå vil trener Kjær runde av sesongen med stil. Om denne kampen ender 1-1 eller 2-2, får hjemmelaget vist at de kan score mål igjen og unngå tap hjemme, samtidig som bortelaget får klubbrekordene sine. Vi synes 2,90 på et resultat begge lag kan være fornøyd med, kvalifiserer til et langskudd.

Dagens avslag
109. Ajaccio GFCO - EA Guingamp B 1,38

Ligue 2, nest siste spillerunde. Ajaccio GFCO er allerede klare for National, de har blitt trukket 3 poeng og har uansett 13 poeng opp til trygg plass per i dag. Det morsomme er at de har begynt å vinne igjen etter at nedrykket ble klart, Clermont og Laval er slått i de to siste bortekampene, og dette er lag som kjemper eller kjempet mot nedrykk og har all mulig motivasjon. Guingamp innehar den siste opprykksplassen og har 4 poengs klaring ned til Angers. De sikrer opprykket for eksempel med ett poeng i dag og ett hjemme mot Dijon i siste runde, eller seier i en av disse, eller kanskje det viser seg at de 64 poengene de har per i dag er nok. Guingamp klarte bare 0-0 hjemme mot dagens motstander, og selv om de har motivasjon, er 1,38 veldig lavt på et bortelag i denne ligaen. Vi styrer unna.

Dagens spill
Det ser ut til å være bred enighet hos bookmakerne om at Malmö FF har gode sjanser i dag. Utfra tabellen, historien, formen og innsatsen i forrige runde, er det ikke helt enkelt å se hvorfor.

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/TV.swf','tv','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=tvmatches','Nettavisen_Oddsen2.0');

101. Mjällby - Malmö FF
Allsvenskan. Mjällby ble spådd nord og ned av mange før sesongen, men nå ligger de på en fin 4. plass etter åtte runder. Hjemme har de slått Gefle, Syrianska og Brommapojkarna, mens de har slått Helsingborg på reise og fått tilkjent en 3-0-seier borte mot Djurgården. De har også tapt tre kamper, hjemme mot Norrköping i premieren, og borte mot Häcken og Elfsborg. Dette er bra levert av Mjällby, som har spissen Haynes i sitt livs form for tiden.

Arokoyo (f) er tilbake fra suspensjon og førstekeeper Asper er tilbake i troppen etter hjernerystelse. Ivanovski (f) var tilbake fra skade og spilte en time sist. Fra før er Ericsson og Leandersson ute, mens Sudic (f) er utlånt fra dagens motstander og må se kampen fra tribunen. Troppen:

Målvakter: Asper, Lundin
Forsvar: Ivanovski, Cederberg, Arokoyo, Aganovic, Agardius, Özen
Midtbane: Nilsson, Henderson, Radetinac, Blomqvist, Nicklasson, Håkansson
Angrep: Ekenberg, Haynes, Sigurdsson, Pode

Malmö har et yngre lag enn vanlig denne sesongen, mye talent blandet med et par erfarne bærebjelker, men det er høy kvalitet på alle plasser likevel. Etter solide 4-3-0 på sesongens syv første kamper var det derfor overraskende at de skulle ryke 2-3 borte for bunnlaget Djurgården forrige runde, spesielt siden Malmö ledet 2-1 da Djurgården ble redusert til 10 mann. Men slik er fotballen, alt kan skje, og nå blir det spennende å se om Malmö kan reise seg direkte etter flausen. De klarte bare 1-1 mot Norrköping og 1-1 mot IFK Göteborg i de to før Djurgården-tapet.

Bortelaget forteller på sin hjemmeside at de har Ricardinho (f/m) tilbake fra skade og Helander (f) tilbake fra suspensjon. De stiller denne troppen:

Målvakter: Olsen, Dahlin
Forsvar: Helander, Jansson, Albornoz, Ricardinho, Konate, Concha
Midtbane: Kroon, Thern, Hamad, Friberg, Forsberg, Halsti,
Angrep: Rantie, Eriksson, Rexhepi, Fadi

Malmö har ofte slitt i derbyene på Strandvallen. På 2000-tallet har de 0-2-4 her, der det har blitt uavgjort de to siste sesongene. At bortelaget står som 1,90-favoritt etter fadesen mot Djurgården, er underlig, og vi kan ikke skjønne annet enn at disse lagene skal være jevne. Det må være gode sjanser for nok en uavgjort, vi tror ikke Malmö klarer å vinne dette. 3,10 er fin odds på ett poeng til hver, vi setter en hundrelapp. Spillefrist klokken 18.55.

101. Mjällby - Malmö FF 3,20 3,10 1,90

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/MestSpilte.swf','popular','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=favorites','Nettavisen_Oddsen2.0');

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.