RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Målshow for Lillestrøm

FOFANA-SHOW: Moryke Fofana herjet med Bodø/Glimt lørdag.
FOFANA-SHOW: Moryke Fofana herjet med Bodø/Glimt lørdag. Foto: Håkon Mosvold Larsen (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Nå kan ikke erkerivalen komme foran på tabellen.

LILLESTRØM - BODØ/GLIMT 4-0:

Jan Halvor Halvorsen, og hans Bodø/Glimt, gjestet Åråsen Stadion, søndag. Det skulle bli en vond visitt for bodøværingene. 

På to minutter i den første omgangen, avgjorde nemlig hjemmelaget kampen. To scoringer fra Fred Friday og Moryke Fofana tok luften ut av gjestene. Friday og Palmi Rafn Palmason sørget i den andre omgangen for at stillingen til slutt ble hele 4-0 til hjemmelaget.

Søndagens kamp var hovedtrener Magnus Haglunds siste hjemmekamp for Lillestrøm. Han slutter i jobben etter sesongen.

- Jeg tror ikke jeg kunne fått en bedre avslutning. Vi spiller en veldig god kamp. Det er slik vi har sett ut på hjemmebane i 2014. Jeg er stolt over det vi har fått til, sa Haglund til C More etter kampslutt.

Fofana herjet
Den første scoringen kom etter tolv minutter. Fofana og Friday kombinerte fint, før Friday til slutt fikk æren av å trille inn ledelsen.

Minuttet etter, var det Fofanas tur til å havne i målprotokollen. Palmi Rafn Palmason fant Fofana, som dro seg fint innover i banen, og avsluttet langs bakken. Litt svakt keeperspill fra Lasse Staw var det, men vi skal ikke ta æren fra Fofana, som var involvert i sitt andre mål på to minutter.

Friday-dobbel
I den andre omgangen scoret Friday sitt andre mål for kvelden, etter assist fra Palmason. Palmason selv, fikk æren av å sette inn kveldens siste mål.

Dermed endte kampen 4-0 til kanarifuglene.

Lillestrøm havner på femteplass i årets Tippeliga. Bodø/Glimt havner like over nedrykkstreken.

Med søndagens tre-poenger, er det teoretisk umulig at Vålerenga klarer å ta igjen Lillestrøm på tabellen i 2014. Det er noe Kanari-Fansen kan kose seg meg helt til neste sesong.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere