RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
DOBBEL: Gareth Bale fikk navnet sitt på scoringene til Real Madrid i søndagens ligakamp mot Levante. Cristiano Ronaldo var innblandet i forspillet til begge målene.
DOBBEL: Gareth Bale fikk navnet sitt på scoringene til Real Madrid i søndagens ligakamp mot Levante. Cristiano Ronaldo var innblandet i forspillet til begge målene. Foto: Andrea Comas (Reuters / NTB scanpix)

Målsniken Bale fikset viktig seier før «El Clásico»

Sist oppdatert:
Fortsatt tett i toppen før storoppgjøret i neste runde.

REAL MADRID - LEVANTE 2-0:

To mål av Gareth Bale ordnet seier for Real Madrid hjemme mot nedrykkstruede Levante søndag kveld.

Waliseren scoret begge målene før pausen i et oppgjør der Real Madrid ikke imponerte, men likevel gjorde nok til å kappe erkerival Barcelonas forsprang til ett poeng.

Om en uke møtes de to storklubbene til et nytt viktig El Clásico-oppgjør på hjemmebanen til ligalederen fra Catalonia.

- Jeg så en mer motivert Bale med mer lidenskap, men hele laget hadde mer lidenskap og konsentrasjon i dag. Alle forsto at hva vi måtte gjøre og hva vi må gjøre neste søndag, sa Real-Madrid-sjef Carlo Ancelotti ifølge NTB.

Gareth Bales første scoring kom etter at Cristiano Ronaldo forsøkte seg på et brassespark. Den portugisiske stjernen traff ikke særlig godt, men ballen var på vei i mål helt til Iván Ramis reddet på streken.

Bortelaget klarte likevel ikke å få ballen unna farlig område. Det ga Bale en takknemlig oppgave med å dundre inn 1-0 fra kort hold.

På det andre målet var det Ronaldo som avsluttet mot mål, men ballen sneiet inom Bale før den gikk i nettet bak Levante-målvakt Diego Mariño.

Verken Bale eller Ronaldo jublet nevneverdig for scoringen, men den tidligere Tottenham-spilleren fikk likevel notert målet som sitt.

De to nettkjenningene var Bales første siden 24. januar.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere