RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Måltørken over for Suarez

Foto: Getty / All Over Press
Sist oppdatert:
Hjalp Liverpool med sitt første ligamål siden 1. oktober.

LIVERPOOL - QPR 1-0: Luis Suarez er utvilsomt Liverpools beste spiss. Han er sannsynligvis også klubbens beste spiller, i alle fall så lenge Steven Gerrard befinner seg på tribunen og ikke banen.

Uruguayaneren er dessuten en flittig målscorer, noe han ikke minst beviste da han for en måned siden scoret alle fire målene da Uruguay vant 4-0 mot Chile.

Av en eller annen forunderlig grunn hadde han likevel ikke puttet ballen i nettmaskene i en ligakamp for Liverpool siden han scoret i 2-0-seieren mot Everton 1. oktober.

Lørdag satte han inn kampens eneste mål med et enkelt og effektivt hodestøt etter et innlegg fra Charlie Adam på venstresiden.

- Han scoret på en heading, noe som ikke skjer så ofte. Han spilte en veldig god kamp. Det fortjente han. Avisoverskriftene spiller ingen rolle - men i morgen vil det være hyggelige overskrifter om han, sa en fornøyd Kenny Dalglish etter kampen, ifølge sportinglife.com.

Ettersom Liverpool samtidig holdt tett bakover, endte det 1-0 på Anfield og dermed fikk vertskapet tre svært viktige poeng.

Liverpool har ambisjoner om å kjempe om en plass i neste sesongs Champions League og foreløpig ligger Kenny Dalglish og hans mannskap utenfor topp fire, nærmere bestemt på sjetteplass.

Avstanden opp til Arsenal og fjerdeplassen er ikke mer enn tre poeng. Chelsea kan øke avstanden til fem poeng med seier mot Manchester City mandag.

Også Arsenal fikk med seg tre poeng lørdag.

Liverpool måtte lørdag klare seg uten både Lucas Leiva, som er ferdig for sesongen på grunn av skade, og Jay Spearing, som ble utvist i forrige runde.

Dalglish valgte å gi populære Maxi Rodriguez sjansen fra start, og argentineren svarte med en god kamp før han gikk av banen til stående applaus.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere