*Nettavisen* Sport.

«Mamma mia, så ræva vi var»

Foto: Faksimile: Bild

Tysk presse er mildt sagt nådeløse i sin omtale av landslaget som tapte 1-4 for Italia i Firenze.

02.03.06 10:27

«Dere røde idioter! Slik kommer vi til å drukne i VM!» er tittelen storavisen Bild bruker i sin sak. Süddeutsche Zeitung er noe mildere, men ikke særlig mer optimistiske med tittelen «100 dager - 100 problemer».

Onsdag var det nemlig 100 dager til VM i Tyskland starter.

2-0 etter sju minutter
Italia ledet 2-0 etter bare sju minutter av privatlandskampen i Firenze, etter at både Alberto Gilardino og Luca Toni hadde funnet nettmaskene.

Daniele De Rossi og Alessandro Del Piero sørget for at Italia ledet 4-0 før Tyskland fikk sitt trøstemål åtte minutter før slutt.

- Jeg likte ingen eller ingenting. Alt var feil, konstaterte Günter Netzer i ARDs studio.

Michael Ballack er en av de som får gjennomgå mest. Bayern München-stjernen er kontraktsløs etter sesongen, og engelsk presse spekulerer i at han vil få 26.000 euro om dagen i Chelsea.

«I går var ikke Ballacks innsats verdt mer enn en pizza,» konstaterer Bild.

VM-favoritt
Tyskland er vertsnasjon under VM-sluttspillet kommende sommer. Vertslandet er blant favorittene til VM-gull. Betandwin tilbyr 8,5 i odds, mens Unibet gir 8 ganger pengene dersom du satser på Tyskland som verdensmester og de skulle innfri.

Bare Brasil er større favoritt. Begge selskapene tilbyr 4 i odds på at de regjerende mesterne forsvarer tittelen. Til sammenligning får du rundt 11 i odds på Italia.

VM-sluttspillet starter 9. juni. Finalen spilles 9. juli.

Sjekk kampfakta fra onsdagens landskamper her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag