RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mammaen til David Luiz forsvarer sønnen på Instagram

TUNGT: David Luiz var skyld i to av målene da Paris St. Germain tapte 1-3 mot Barcelona. Nå får han trøst av sin egen mor - på Instagram.
TUNGT: David Luiz var skyld i to av målene da Paris St. Germain tapte 1-3 mot Barcelona. Nå får han trøst av sin egen mor - på Instagram. Foto: Miguel Medina (Afp)
- Jeg kommer alltid til å elske deg.

David Luiz hadde en heller dårlig dag på jobben da hans Paris St. Germain tapte 1-3 mot Barcelona i Paris da lagene møttes i den første delen av kvartfinalen i Champions League.

Luis Suarez slo tunnel på brasilianeren to ganger og begge gangene endte det med scoring.

Kritikken mot David Luiz lot ikke vente på seg.

- Han spiller som en åtteåring som aldri har hatt en trener, uttalte eksempelvis Glenn Hoddle.

Nå kommer moren til David Luiz sin sønn til unnsetning.

- Jeg har en sønn og det vil jeg alltid ha. Han holder hodet høyt, med ballen i beina. Gud vet alt. Jesus kjemper for oss og likevel har vi fremdeles mennesker som dømmer. Hvem er vi som dømmer deg? Jeg vil alltid elske deg etter gode kamper og enda mer etter de som ikke går bra, skriver mamma Regina Celia på Instagram.

Returkampen spilles tirsdag i neste uke. Det blir en tøff kamp for Paris St. Germain å reise seg, men selvmålet til Jeremy Mathieu mot slutten av første kamp, gir i det minste det franske laget et ørlite glimt av håp.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere