RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Man City-salg nær kollaps

Foto: scanpix
Sist oppdatert:
Salget av den engelske eliteserieklubben er stoppet på grunn av mistanke om korrupsjon.

Thailands tidligere statsminister Thaksin Shinawatra, som i fjor forsøkte å kjøpe Liverpool FC, har siden mai i år vært i forhandlinger om å kjøpe Manchester City.

Nå er handelen, etter det BBC erfarer, i ferd med å kollapse fordi Shinawatra er under etterforskning for korrupsjon i hjemlandet. Bankkontoene hans er sperret mens etterforskningen pågår.

- Han (Shinawatra) er i London og snakker med sine rådgivere, som frem til nå har vært fornøyd med at han har hatt midlene tilgjengelig, sier Jonathan Legard i BBC Five Live.

Shinawatras advokat Noppadon Pattama hevder at dette vil forsinke oppkjøpet, men at det uansett ikke vil påvirke sluttføringen av handelen.

Ifølge BBC har treneringen av handelen allerede vært en medvirkende årsak til at Citys førstevalg som manager - Claudio Ranieri - takket nei til å bli klubbens nye manager. Nå risikerer klubben å miste sårt tiltrengte midler til nye spillerkjøp i sommer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere