Managerleague starter i dag

Meld deg på Managerleague før kl. 15 mandag.

13.07.09 08:44

Mandag 20. april er det startskudd for den 48. sesongen i det populære og norskutviklede managerspillet Managerleague, som Nettavisen har et samarbeid med.

Meld deg på Managerleague her!

Den første offisielle treningen er kl. 09, og sesongens første serierunde spilles kl 15.

Spill for ekte fans
Managerleague er et avansert og virtuelt managerspill der de over 37.000 aktive managerne kjemper om heder, ære og pokaler.

Nye managere starter i laveste divisjon (6. divisjon i Norge). Laget ditt blir stadig bedre ved at du kjøper og selger spillere, trener enkeltspillere riktig, arrangerer treningsleirer, deltar i cuper osv.

Ved å bygge ut stadionet og skaffe deg sponsorer får du etter hvert nok «credits» til å kjøpe nye spillere. Dine taktiske valg kan avgjøre om du klarer opprykk, vinner cuper osv. Det gjeveste trofeet er den internasjonale Champions League-cupen. Hver fjerde uke begynner en ny sesong.

En liten advarsel: Når du først kommer inn i spillet og lærer deg finessene, er det lett å bli hekta!

Svak Nettavisen-sesong
Nettavisen har to ivrige managere i Managerleague, og forrige sesong ble en suksess for «Lynsjerne», som vant 4. divisjon avdeling 49. «Mossingane» gjorde også en av sine beste sesonger i historien, og endte midt på tabellen i 4. divisjon avdeling 57.

Er du fersk som manager, kan det lønne seg å ta en titt på Managerleague-skolen.

Managerleague-sjefen Spinner avslørte flere smarte triks da han stilte på nettreff i fjor. Les svarene hans her: Avslørte Managerleague-triks

Lykke til med sesongen!

Prøv også Nettavisens Tippeliga-managerspill Magic11.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.