Manchester City slår ikke Fulham

Foto: (AP/Scanpix)

Uavgjortspesialisten Fulham blir en lei nøtt for Manchester City. Sjekk søndagens andre oddstips.

Søndagens langoddsprogram består av 94 objekter, og byr på italiensk, spansk, tysk, engelsk, brasiliansk og fransk fotball. I tillegg til norsk ishockey og norsk håndball. Og ikke minst den spennende opprykkskampen mellom Hønefoss og Fredrikstad.

Nå kan du tippe på iPhone

Lørdag innfridde både Bolton og Schalke 04 med overbevisende seierssifre, og også nederlandske Vitesse gjorde jobben sin. Dessverre måtte Villarreal nøye seg med uavgjort hjemme mot Valencia, men uansett ble det fint overskudd for de som fulgte våre spilleforslag.

Sportspills meny søndag:
Lesertips: Lesernes oddstips søndag

Tippetips: Vi stoler på Napoli

Oddstips: Lazio er ingen bløff

Uavgjortspesialisten Fulham fornektet seg ikke sist helg heller, borte mot Newcastle, og spilte dermed sin åttende uavgjorte kamp av tretten mulige i Premier League denne sesongen. Fraværet av superspissen Bobby Zamora er i ferd med å bli merkbart for hjemmelaget og søndag mangler også spissen Moussa Dembele. Tretten scorede mål er blant de laveste i Premier League, og det er ingen tvil hvor skoen trykker for hjemmelaget. Defensivt er Fulham blant de beste med kun tretten innslupne.

Bli nettspiller hos Norsk Tipping! Bestill gratis kortleser her.

Formsvikt
Manchester City er inne i en meget traurig periode. 1-2-2 på de fem siste ligakampene og innimellom dette tapte laget også 1-3 for Lech Poznan i Europa League. Også Manchester City sliter med målproduksjonen om dagen, og har kun scoret femten mål hittil. I forrige hjemmekamp presterte manager Mancini å ta toppscorer Tevez av banen i sluttkvarteret og erstatte ham med lite målfarlige Gareth Barry (på stillingen 0-0 hjemme mot Birmingham) og da er det kanskje ikke så rart at Manchester City har gått målløse av banen i sine to siste ligakamper. Mario Balotelli er fortsatt suspendert og det er usikkerhet rundt forsvarsspillerne Joleon Lescott og Micah Richards.

Det står 1-5-3 på de ni siste tilsvarende matchene, og det er aldeles ikke utenkelig med en ny poengdeling mellom lagene søndag. Og som vi har skrevet så mange ganger tidligere, det er lønnsomt å spille uavgjort.

Norsk Tipping betaler 2,95 for at Fulham for niende gang denne sesongen spiller uavgjort, og den kjøper vi. Vi spiller kampen som singel, og vår innsats er kr 100.

Spilleforslag 2 søndag:
Kamp 45 Fulham - Manchester City: 2,80 2,95 2,20
Her kan du levere dette spillet (innsatsen styrer du selv)

Andre vurderinger søndag:
- Meget hjemmesterke Groningen skal ha en bra sjanse hjemme mot bortesvake Feyenoord. 1,70 er oddsen på H
- Blackburn ble lenge vurdert av oss, men merk at Aston Villa har god statistikk på Ewood Park
- Catania som ser ut som en sikker vinner mot Bari. Bortelaget må unnvære mange spillere, deriblant den gode brassen Barreto. Catania kan muligens prøves med handicap, odds 2,45
- Inter er veldig skaderammet, men har i det minste Cambiasso tilbake. Men nå er Diego Milito blitt skadet. For Chievo returnerer meget viktige Pellissier. U til 2,85?
- Hjemmesterke Lecce funderte vi lenge på mot helt tannløse Sampdoria. Hjemmeseieren er godt betalt og 2,65 kan ihvertfall tas med på systemspill
- FC København skal ut i en meget viktig kamp borte mot Rubin Kazan onsdag, leder Superligaen med en "mil" og ikke utenkelig at Ståle Solbakken helt nedprioriterer ettermiddagens kamp hjemme mot Nordsjælland. 2,70 på at Nordsjælland ikke taper, kan være et spekulativt spill
- Deportivo La Coruna står med 8-1-0 i tilsvarende innbyrdes mot Malaga. 2,10 på H er spennende for de som tror statistikken holder seg
- Vi kan ikke anbefale spill på Atletico Madrid borte mot Real Sociedad i kveld. Sociedad har ekstraordinære 10-2-0 på siste tolv tilsvarende.

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.