Gå til sidens hovedinnhold

- Manchester United er ikke et alternativ

Arjen Robben nekter for at han vurderer en overgang til Manchester United.

Bayern München-spiller Arjen Robben insisterer på at det ikke er et alternativ å bli Manchester United-spiller.

Robben har blitt koblet til United etter at landsmannen Louis van Gaal ble klar som manager i klubben.

30-åringen har erfaring fra Premier League etter å ha spilt for Chelsea fra 2004 til 2007. Han har imidlertid gjort det klart at han ikke har noen intensjon om å returnere til engelsk fotball.

Robben forlenget kontrakten sin med Bayern München i mars, og har kontrakt med den tyske gigantklubben frem til 2017. Til tross for sin beundring for van Gaal er han ikke interessert i en gjenforening.

- Manchester United? Det er ikke et alternativ. Jeg blir i Bayern München, forteller Robben til den nederlandske avisen De Telegraaf, ifølge Sky Sports.

- Jeg kan heller ikke forestille meg at Bayern ønsker å selge meg. Jeg har nettopp fornyet kontrakten min, og vi er fornøyd med hverandre. Det hadde vært noe annet hvis jeg var misfornøyd, sier 30-åringen.

- Jeg ville vært åpen for en overgang da, fordi jeg hadde en flott tid med van Gaal i Bayern. Han har vært veldig viktig for min karriere. Men faktum er at jeg er veldig glad i min nåværende klubb, fortsetter nederlenderen.

Robben vil spille under van Gaal for Nederland i sommerens VM, før treneren tar fått på managerjobben i Manchester United. Den tidligere Chelsea-spilleren føler at han var det perfekte valget når man måtte ersatte David Moyes.

- Jeg tror United har gjort det riktige med å hente inn van Gaal, avslutter Robben.

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar