*Nettavisen* Sport.

Manchester United frykter Torres

Foto: SCANPIX

Liverpools stjerneskudd roses opp i skyene før storkampen.

14.12.07 10:08

Liverpool mot Manchester United. Det holder å si de to lagene i samme setning, så blir de fleste fotballfans varme om hjertet. Duellene de to lagene imellom inneholder så mye mer enn tre poeng. Det er historikk, tradisjoner, rivalisering, dueller – alt i skjønn forening.

Og søndag braker det løs igjen.

- Bedre balanse i Liverpool
Uniteds assistentmanager Carlos Queiroz tror Liverpool utgjør en større trussel nå enn noen gang.

- Jeg har vært her i fem år, og jeg har aldri sett et Liverpool-lag som ser sterkere ut på dette stadiet i sesongen. Dette laget har bedre balanse enn tidligere sesonger. De er mye mer stabile, og de har skaffet seg en del gode resultater. De er godt organisert og er svært gode defensivt, og de har også spillere med ekstreme kvaliteter, sier han.

Queiroz er spesielt imponert av Fernando Torres.

- Han er som en ørn. Han kan se små rom ingen andre kan se. Og han er en god avslutter, en spiller som kan gi Liverpool noe annerledes. Han gir et sterkt bidrag til Liverpools sesong.

Seriøse utfordrere
Michael Carrick
, Manchester Uniteds eminente midtbanespiller, tror helgens kamp blir den største og heftigste de to lagene imellom på mange år. Carrick mener Liverpool er seriøse utfordrere til tittelen i årets Premier League, og at det faktum bidrar til å øke intensiteten før helgens storkamp på Anfield.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: REUTERS/Nigel Roddis

- Det er alltid spesielt å spille mot Liverpool, særlig på Anfield. Forskjellen i år er at Liverpool også går for tittelen. Det er ingen tvil om at du kan føle intensiteten rundt denne kampen. Du kan føle det i byen. Det virker bare å bli større og større for hver gang, sier Carrick til The Sun .

Uniteds manager Sir Alex Ferguson tror kampene mellom de fire store – Manchester United, Liverpool, Arsenal og Chelsea – kan avgjøre hvem som stikker av med sesongens Premier League-tittel. Carrick er enig i sjefens påstand.

- Når Chelsea og Arsenal spiller mot hverandre i tillegg, så blir søndag en vanvittig dag. Å ta poeng fra rivalene våre er nøkkelen, særlig på bortebane, tror han.

Nettavisen følger selvsagt storkampene i England i helgen med argusøyne.

Her er tabellen
Her er helgens kamper

Her får du flere fotballnyheter fra England
Her får du øvrige sportsnyheter

Ønsker du nyhetsvarsling på mobilen din? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster 2,- per melding.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag