RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Manchester United kutter billettpriser

DEN UTVALGTE: Nå har mangelen på suksess under David Moyes ført til at United velger å kutte billettpriser.
DEN UTVALGTE: Nå har mangelen på suksess under David Moyes ført til at United velger å kutte billettpriser. Foto: Jon Super (Ap)
Sist oppdatert:
Dersom Manchester United kvalifiserer seg for europaligaen blir billettprisen til kampene kuttet med 25 prosent.

Det skriver avisen Telegraph.

Europaligaen er det meste United kan håpe på neste sesong, med mindre Everton og Arsenal kollapser i kampen om fjerdeplass som gir spill i mesterligaen.

En eventuell deltakelse i europaligaen er ikke like attraktivt blant fansen. Derfor har klubben bestemt seg for redusere billettprisene til kampene i turneringen.

United har ifølge avisen også bestemt seg for å ikke tvinge fansen med sesongbilletter til å måtte kjøpe billett til kampene i europaligaen, slik de må i FA-cupen og mesterligaen.

Sist United spilte i europaligaen i 2012, kom 67.000 i kampen mot Ajax mens 59.000 kom og så dem spille mot Athletic Bilbao.

United ligger for tiden på 7.-plass i Premier League. 6.-plass gir plass i europaligaen, men vinner Arsenal FA-cupen vil også laget som blir nummer sju bli kvalifisert. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere