RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mancini: - Tevez kan dra

Foto: Reuters/Scanpix
Sist oppdatert:
- Hvis en toppspiller ikke er fornøyd, er det bedre at han drar.

Carlos Tévez kan forlate Manchester City i sommer.

Hvis det er det han vil, da.

Det sier nå Manchester City-manager Roberto Mancini.

Årsaken er argentinerens misnøye med Mancinis treningsregime, og spesielt det at de noen dager har doble økter.

- Om han er ulykkelig her? Jeg vet ikke. Han har fire år igjen av kontrakten sin. Men hvis han ikke er fornøyd, så vil det være bedre for ham å dra. Hvis en toppspiller ikke vil være her, så er det bedre at han finner seg et nytt lag, sier Mancini før klubbens viktigste periode på mange, mange år.

Avslutter City sesongen med seirer mot Aston Villa, Tottenham og West Ham - kan de ta 4. plassen som gir Mesterliga-spill og en helt annen virkelighet før neste sesong. Sånn sett passer egentlig ikke Tevez-kritikken inn.

Men Mancini sa torsdag at han allerede har hatt en prat med spissen om kritkkken.

Han er imidlertid ikke enig.

- Hvis jeg og Tevez snakket om, det blir mellom oss. Men jeg minnet ham på at det bare er én gang han har trent to ganger samme dag. Klubben har gjort dette fire ganger på de fem månedene jeg har vært der. To av de gangene har Carlos vært i Argentina, og én av gangene var han uansett ikke med. Så jeg skjønner ikke helt at han skal være misfornøyd med det. Når vi ikke spiller i midtuka trener vi alltid to ganger tirsdag. Det er den eneste måten jeg vet å trene et lag på, sier han.

Tidligere har det blitt skrevet at Liverpool skulle stå klare med 18 millioner pund til å kjøpe Tevez - hvis han virkelig skulle forlate City.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere