RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Afp

Mancini: - United er favoritter

Sist oppdatert:
Mener rivalens angrepsrekke er bedre enn sin egen.

Til tross for at Manchester City-manager Roberto Mancini har spillere som Carlos Tevez, Sergio Aguero, Edin Dzeko og Mario Balotelli å velge blant på topp, mener han at byrival United er bedre rustet i angrep.

Laget hans er nevnt hyppigst som Premier League-vinner, og dermed føler kanskje italieneren at det er på tide å skyve favorittstempelet over på sir Alex Fergusons menn. Akkurat slik han gjorde i fjor.

Må forbedre seg
Da Mancini møtte pressen før søndagens hjemmeoppgjør mot Southampton, sparte han i alle fall ikke på rosen av Manchester Uniteds angrepsskyts.

- Jeg mener United har det beste angrepet i verden. Ingen andre kan vise til fire spisser av så høy klasse, og derfor mener jeg de er favortitter, sa Mancini.

Hans fire egne ovennevnte angrespsspillere scoret tilsammen 72 mål sist sesong. Det må forbedres om de himmelblå skal kunne utfordre om ligagullet.

- I fjor hadde vi det beste angrepet, men med van Persie på plass hos United er de bedre nå. Vi må definititivt jobbe hardere for å score flere mål enn de også denne sesongen, sa han.

- Kunne ikke ha van Persie
Det var lenge et rotterace om underskriften til Robin van Persie. Etter å ha sett nederlenderen gå til byrivalen, sier Mancini at det det ikke var plass til enda en spiss på laget sitt.

- Det ville ikke fungert å ha ham her. Med Tevez, Aguero, Dzeko og Balotelli ville det blitt for mye med nok en spiss. Både for van Persie og meg selv ville det blitt vanskelig, ettersom jeg spiller med to, kanskje tre spisser, sa Mancini.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere