RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Pa Photos/Scanpix

Mancini advarer mot United

Sist oppdatert:
- Vi trenger 90 poeng for å vinne ligaen, sier italieneren.

MANCHESTER CITY - STOKE 3-0

For to sesonger siden satte Chelsea ny scoringsrekord i Premier League med 103 mål i løpet av sesongens 38 seriekamper.

Nå står imidlertid rekorden i stor fare for å havne i Manchester Citys hender.

Roberto Mancinis menn har allerede scoret 53 mål og vil med den samme scoringshyppigheten ende med 118 scoringer denne sesongen.

Italieneren var strålende fornøyd etter at City feide Stoke av banen med 3-0.

- Vi er veldig fornøyde med å være på toppen av tabellen, men som jeg har sagt tidligere, er det viktige å være på toppen når sesongen er over. For supporterne våre blir det nok en fin jul, men hvis vi vil vinne ligaen burde vi ta 90 poeng, for Manchester United fortsetter å vinne, sier Mancini ifølge BBC.

Moroa startet for City da David Silva fant Vincent Kompany med en utsidepasning innenfor sekstenmeteren. Belgieren slo ballen inn på bakre stolpe, hvor Sergio Agüero pirket inn 1-0 for hjemmelaget etter en halvtimes tid.

Adam Johnson doblet ledelsen da han hamret ballen i det nærmeste hjørnet fra rundt 20 meter. Vakkert utført av 24-åringen.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

2-0 sto seg til pause, men City fortsatte å angripe Stoke i den andre omgangen.

Etter 54 minutter satte Sergio Agüero inn sitt andre mål for dagen da Samir Nasri slo ballen inn i feltet fra høyrekanten. Argentineren var sikker som banken og hamret inn 3-0 i nærmeste hjørne.

Utover i omgangen slapp City foten av gasspedalen og kunne cruise inn til 3-0 før et tøft kamprogram venter i romjula.

City er dermed fremdeles ubeseiret på hjemmebane i årets sesong. Går man tilbake til forrige sesong, ser man at City ikke har tapt hjemme på 19 kamper i Premier League.

Etter fire strake seiere endte det til slutt med tap for Tony Pulis og co. Stoke beholder likevel åttendeplassen på tabellen.

Neste oppgave for Manchester City blir nå bortemøtet med West Bromwich kommende mandag. Stoke spiller hjemmekamp mot Aston Villa samme dag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere