*Nettavisen* Sport.

Mancini er fornøyd med «nye Tevez»

Foto: Eddie Keogh (Reuters)

Tevez: - Jeg kom tilbake og følte meg som en ny mann.

13.08.12 12:36

- Jeg kom tilbake og følte meg som en ny mann. Jeg er veldig lysten på å spille fotball igjen. Det er det jeg har lyst til å vise dette året, sier Carlos Tevez.

Det utsagnet gleder Manchester City-manager Roberto Mancini, som samtidig forteller at han er godt fornøyd angrepsspillerens innsats i forsesongen.

- Jeg er veldig fornøyd fordi Carlos har jobbet veldig bra i forsesongen, sier Mancini, ifølge the Guardian.

- Formen hans er bedre enn den var i fjor, og det tror jeg kommer av at han ønsker å spille fotball igjen. For en spiller er det tøft og ikke spille kamper. I fjor gikk Carlos seks måneder uten å spille en kamp. Det er vanskelig. Han er en klassespiller. Hvis han ønsker å spille, er han en av de beste, sier han.

(Artikkelen fortsetter under videoreportasjen).

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('1gbsoag6j7m3p161zrvmwnoioq', '', '', 480, 470, 'perf1gbsoag6j7m3p161zrvmwnoioq', 'eplayer14');

Les også:- Carlos har ikke noe problem med meg.

Carlos Tevez hadde ingen god fjorårssesong og fikk kun 13 opptredner i Premier League. Nå ser Mancini frem til en sesong der argentineren er i form fra sesongens første avspark.

- I fjor hadde vi Carlos i de ti siste kampene og han var veldig viktig for oss. Han scoret fem eller seks mål, men han var ikke 100 prosent. Dette er første gang på fire-fem år at han har hatt en ordentlig forsesong, og det er viktig for alle spillere, sier Mancini.

Manchester City sesongåpner hjemme mot Southampton søndag 19. august.

PS. Nettavisen tilbyr nå videoreportasjer fra Premier League. Disse vil starte automatisk og med lyd, men kun i en kort periode, for å gjøre dere lesere oppmerksomme på denne nyheten. Legg merke til at dere kan se flere reportasjer i menyen nederst i videovinduet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.