*Nettavisen* Sport.

Mancini i krangel med Balotelli

Foto: Kevork Djansezian / AFP

Byttet ut stjernespissen etter at han rotet bort målsjanse med jåleri.

Mario Balotelli hadde allerede scoret fra straffemerket for Manchester City i treningskampen mot LA Galaxy da han ble byttet ut etter bare 31 minutter.

Manager Roberto Mancini ga klar beskjed til Balotelli om årsaken til at han ble byttet ut, men 20-åringen forsto det nok selv.

Han hadde nettopp rotet bort en stor målsjanse alene med keeper ved å prøve en arrogant vending og et hælspark i stedet for å avslutte skikkelig. Hælsparket sendte ballen utenfor målet til hjemmelaget.

- Jeg håper dette er en lærepenge for ham, sier Mancini til Sky Sports.

Kampen endte med 7-6-seier til City etter straffespark. Det sto 1-1 etter ordinær tid.

- I fotball må du alltid være profesjonell og seriøs og akkurat her var han ikke profesjonell. Hvis du er seriøs, kan du spille 90 minutter. Hvis ikke, kan du komme og sitte ved siden av meg på benken, la Mancini til.

HTML EMBED

Balotelli kjeftet tilbake på Mancini før han - tydelig irritert - tok plass på innbytterbenken. Så kastet han vannflasken sin i bakken i frustrasjon. Han kom ikke tilbake på benken etter pausen.

- Han må forstå at oppførselen hans må være god i alle kamper, ikke bare i finaler eller semifinaler, mener Mancini.

Italieneren mener imidlertid at Balotelli ikke trenger ytterligere straff.

- Mario er ung. Jeg vil hjelpe ham og det er det. Å bytte ham ut etter 30 minutter er nok straff. Det var nok ikke enkelt for ham, men det må være en lærepenge.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.