RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mancini venter kjeft fra pappa

Foto: Montasje/AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Så sønnen lede Manchester City for første gang onsdag.

Onsdag kveld debuterte Manchester City i Champions League, men fikk bare med seg et 1-1-resultat fra hjemmemøtet med Napoli.

Det stjernespekkede laget fra industribyen kom under etter 68 minutter, da Edinson Cavani scoret for gjestene, men Alexandar Kolarov utlignet seks minutter senere.

- En smule nervøse
Dermed måtte manager Roberto Mancini ta til takke med ett poeng i sin første kamp som sjef for City i den gjeveste europacupen.

- Vi var nok en smule nervøse, siden det var den første kampen. Neste gang vil vi være roligere. da vil vi være kvitt nervene, sier italieneren ifølge The Sun.

- Napoli er et fantastisk lag, men jeg er sikker på at vi kan dra dit å vinne. Alle kampene i Champions League er tøffe og det er viktig å gjøre ting enkelt, sier han.

Pappa på tribunen
Under onsdagens kamp satt Mancinis far, Aldo Mancini, på tribunen. Dette var første gang senior så sønnen i aksjon som sjef for de lyseblå.

Manageren har tidligere uttalt at faren er hans største kritiker og etter uavgjortresultatet mot Napoli, forventer den tidligere angrepsspilleren å få høre det.

- Jeg bare venter på at han skal kritisere meg for kampen. Det er nok det første som venter meg nå. Han blir her for å se Fulham-kampen til helgen også, sier Mancini.

- Kan spille bedre
City-sjefen har imidlertid ingen grunn til å skamme seg over det laget hans har prestert i det siste. De lyseblå står med full pott etter de fire første kampene i Premier League.

- Vi vet vi kan spille bedre enn hva vi gjorde mot Napoli, men det var som sagt vår første kamp i Champions League og jeg koste meg, sier italieneren.

- Det er nok ikke mulig at spissene våre kan score tre-fire mål i hver kamp. Vi møtte Napoli og de forsvarer seg alltid bra, fortsetter Mancini.

Gruppe A i årets utgave av Champions League har fått navnet «dødens gruppe». I tillegg til City og Napoli, spiller også Bayern München og Villarreal i gruppen.

Tyskerne vant 2-0 mot det spanske laget onsdag. Toni Kroos og Rafinha scoret målene for Bayern på bortebane.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere