RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mancini vil ha Flamini og Gago

Foto: REUTERS/Scanpix
Sist oppdatert:
Manchester Citys manager røper transferplanene overfor italiensk avis.

- Jeg trenger spillere. Kanskje Real Madrid vil gi meg Gago, kanskje Milan gir meg Flamini, sier Manchester Citys manager Roberto Mancini til den italienske avisen Gazzetta dello Sport.

AC Milans franske midtbanespiller Mathieu Flamini var tidligere i uken sterkt linket til et låneopphold til Manchester City, men Milan hevdet da at de ikke hadde mottatt noen formell henvendelse.

Flamini har den siste tiden kommet bakover i rekken over Milans foretrukne midtbanespillere. Det har ført til at franskmannen har operert en del på høyrebacken for det italienske storlaget, skriver skysports.

Dermed kan det var backlinjen Mancini ønsker å forsterke ved å hente inn Flamini. Spilleren selv er mest opptatt av å få spilletid for å kapre en plass i Frankrikes VM-tropp til sommeren.

Også Real Madrids argentinske midtbanespiller Gago sliter med å få spilletid i klubben sin. Dermed har han blitt linket til en overgang nå i januar.

Roberto Mancini har tidligere hentet den gamle Arsenal-kjempen Patrick Vieira fra Inter, men han sliter fortsatt med en skade og har derfor ikke spilt for de lyseblå ennå.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere