RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mancinis comeback endte uavgjort

TILBAKE I INTER: Roberto Mancini.
TILBAKE I INTER: Roberto Mancini. Foto: Giuseppe Cacace (Afp / NTB scanpix)
Det ble 1-1 i storkampen i Milano.

Roberto Mancini, som forlot Inter i 2008, var søndag tilbake i klubben etter å ha ledet Manchester City og Galatasaray de siste årene. Og rammen for returen kunne knapt ha vært bedre.

Men Mancini måtte se at det var erkerival Milan som tok ledelsen. Jeremy Menez bredsidet et innlegg i mål på volley da 23 minutter var spilt.

Inter fikk sin utligning da timen var spilt. Midtbanespilleren Joel Obi skjøt ballen lavt i mål fra like utenfor straffefeltet. 1-1 skulle vise seg å også bli sluttresultatet, selv om begge lag hadde muligheter til å sikre seg seieren.

- Vi startet bra, men slapp inn et mål på grunn av en feil. I annen omgang angrep vi bra og spilte en god kamp. Vi posisjonerer oss bra på banen ettersom Mancini sa til oss at vi skulle spille raskt og vi prøvde hardt, sa Inters Zdravko Kuzmanovic etter kampen.

Både Milan og Inter har skuffet så langt i sesongen. Milano-lagene er plassert på henholdsvis 7.- og 9.-plass etter tolv kamper.

Napoli snublet

Serietreer Napoli henger langt bak tetduoen i Serie A etter å ha spilt 3-3 hjemme mot Cagliari tidligere søndag. De to topplagene Juventus og Roma noterte seg for hver sin borteseier tidligere i helgen. Dermed var bare tre poeng godt nok for Napoli.

Det så lyst ut da mål av Gonzalo Higuaín og Gökhan Inler sørget for at laget ledet 2-0 da halvtimen var spilt. Men Víctor Ibarbo og Diego Farias sørget med hvert sitt mål for at lagene var like langt rett etter pause.

Jonathan De Guzmán sendte Napoli tilbake i ledelsen, før Farias med sitt annet mål for kvelden sørget for at det endte 3-3.

Dermed er Napoli seks poeng bak serietoer Roma. Juventus er ytterligere tre poeng foran.

Ingen hjemmeseirer

Sampdoria hadde muligheten til å smyge seg forbi Napoli på tabellen, men fikk kun med seg ett poeng fra bortemøtet med Cesena. Et selvmål ga laget 1-1, etter at Stefano Lucchini hadde scoret for vertene tidligere i oppgjøret.

Fiorentina har hatt en skuffende start på sesongen, men fikk en opptur da Verona ble slått med 2-1 borte søndag. Den ettertraktede kantspilleren Juan Cuadrado ble matchvinner en halvtime før full tid.

Sisteplasserte Parma fikk en ny nedtur søndag. Hjemme mot Empoli endte det i 0-2-tap. Heller ikke i oppgjøret Udinese – ChievoVerona endte det med hjemmeseier. De to lagene delte poengene etter å ha spilt 1-1. For vertene ble det likevel jubel da veteranspissen Antonio Di Natale scoret, og spissveteranen kom dermed opp i 200 mål i Serie A.

I tidligkampen tapte Torino 0-1 hjemme mot Sassuolo. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

Våre bloggere