RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mandagens Premier League-rykter

(Reuters/Scanpix)
Sist oppdatert:
Ryktene svirrer også på overgangsvinduets siste dag.

* Alltid like pålitelige The Sun melder at Chelsea ikke har gitt opp håpet om å få på plass Robinho fra Manchester City. Budet som planlegges må sies å være oppsiktsvekkende. Didier Drogba, midtstopper Alex og 20 millioner pund høres ut som en grei deal. Men tatt i betraktning de to Chelsea-spillernes holdninger denne sesongen er det kanskje ikke så fristende likevel. Drogbas innhopp mot Liverpool på søndag var i beste fall uinspirert.

* Ryktene rundt Robbie Keanes framtid på Anfield ble ikke færre etter gårsdagens bilder av en småsur ire på tribunen. Nå melder Daily Mirror at Rafael Benitez og Liverpool er klare til å sende Keane tilbake til Tottenham, men bare dersom de får Aaron Lennon motsatt vei. Benitez erkjenner likevel at Keane sannsynligvis blir i Merseyside-klubben, uten at spanjolen høres veldig happy ut for det.

* Darren Bent puttet to mål i Tottenhams kamp i helgen, likevel kan han være på vei bort fra White Hart Lane. Newcastle og Sunderland skal begge være interessert i spissen, men Daily Mirror skriver at angriperen helst vil til Everton.

Rått onlinespill: Spill Managerleague her!

* John Arne Riises lagkamerat I Roma, 35 år gamle Christian Panucci, er på nippet til å signere for Hull. Det kan jo være en fin mulighet for den aldrende Panucci å få spille i en liga med høyt tempo, spørsmålet er bare om han/det er for sen(t)?

* Pedro Mendes kan være på vei tilbake til Premier League. Den tidligere Tottenham- og Portsmouth-spilleren, som nå spiller i Glasgow Rangers, skal ha tiltrukket seg interesse fra Bolton. Ifølge Daily Mirror skal manager Gary Megson være klar til å by 3 millioner pund.

* Fulham går med planer om å hente Olivier Dacourt fra Inter Milan. Franskmannen har tidligere spilt i Leeds.

* Wolverhampton-manager Mick McCarthy ønsker å låne Chelsea-forsvarer Michael Mancienne resten av sesongen. The Sun melder at McCarthy nå jobber med å overbevise Luiz Felipe Scolari.

* Tony Adams ser ut til å få sparken på grunn av elendige resultater etter at han overtok roret på Fratton Park. Adams insisterer selv på at han ikke kommer til å slutte i Portsmouth, selv om tidligere Chelsea-sjef Avram Grant, ifølge Daily Mirror, står klar til å ta over.

* Julien Faubert har blitt lånt ut til Real Madrid fra West Ham ut sesongen. Franskmannen trodde han ble utsatt for en spøk da Real Madrids agent ringte. Faubert tok ikke samtalen seriøst og det var ikke før franskmannens agent ringte litt senere at interessen ble bekreftet. Heldigvis for Faubert gikk det hele i orden til slutt, men til alle oss andre kan det være en advarsel. Neste gang en europeisk toppklubb slår på tråden er det bare å gripe sjansen.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere