Mandagens Premier League-rykter

Foto: AFP/Scanpix

Sir Alex Ferguson med eget matlagingsprogram og en blyg Andrei Arsjavin skuffet sine nye lagkamerater. Sjekk ryktene!

23.02.09 12:43

* Aston Villa og Newcastle gjør seg klare for å slåss om signaturen til Manchester Citys midtbanespiller Michael Johnson denne sommeren, skriver Daily Mirror.

* Det ser ut til at det også kan bli en fight mellom Wigan og Everton til sommeren. Wolverhamptonspissen Sylvan Ebanks-Blake skal ifølge Daily Mirror være verdsatt til 5 millioner pund og være i søkelyset til begge klubbene.

* Ebanks-Blake er ikke den eneste Wolves-spilleren som tiltrekker seg interesse fra Premier League. Everton, Blackburn og West Ham skal være interesserte i høyrebacken Kevin Foley fra Wolverhampton.

* En spiller som ser ut til å være på motsatt vei, altså ned til the Championship, er Stokes midtbanespiller Michael Tonge. Han har ikke klart å etablere seg i Stoke og kan være på vei tilbake til gamleklubben Sheffield United på lån, melder Daily Mirror.

* Rafael Benitez er stadig i søkelyset. Denne gang gjelder det tittelhåpet til Liverpool. Spanjolen innrømmer at helgens uavgjort hjemme mot Manchester City gjør at tittelen blir vanskelig å ta. Benitez erkjenner at Liverpool må vinne mot UnitedOld Trafford, dersom de skal ha mulighet til å ta tittelen. Samtidig nekter Benitez å roe spekulasjonene om sin framtid i Liverpool. Men en positiv nyhet for Liverpool og Benitez er det derimot at Steven Gerrard ser ut til å kunne rekke Mesterliga-oppgjøret mot Real Madrid. Da har de i alle fall en midtbanespiller som kan å score mål.

* Manchester City-manager Mark Hughes avfeier ryktene om at Robinho nekter å snakke med Craig Bellamy. City-manageren sier, ifølge Times, at dette er nok et utspill fra de mange som ikke ønsker at City skal ha suksess.

* Frank Lampard mener Chelsea har funnet sin gode, gamle form etter å ha slått Aston Villa 1-0 i helgen, skriver the Sun. Det lover godt før Chelseas forestående kamp mot Juventus i Mesterligaen.

* José Mourinho vil ha æren for at Manchester United vant Mesterligaen i fjor. Portugiseren mener at hans periode i Chelsea tvang United til å løfte nivået sitt. Mourinho sier også at laget hans i Inter, i likhet med ham selv, er spesielle og kommer til å vinne i det første oppgjøret mot Manchester United på tirsdag. Mourinhos ghanesiske elev Sulley Muntari mener at Mourinho er fra en annen planet, sammenlignet med Sir Alex Ferguson. Muntari mener det ikke finnes makan til den manageren Mourinho er. Det er vel flere som har spekulert på om Mourinho er fra en anne planet, spesielt med tanke på noen av uttalelsene.

* Newcastles midtbanemann Kevin Nolan har beklaget sin knallharde tofotstakling på Evertons Victor Anichebe. Nolan fikk rødt kort for forseelsen, mens Anichebe berget for en alvorlig skade, takket være sine leggbeskyttere til 120 kroner.

* Bolton-sjef Gary Megson mener spissen Kevin Davies bør få en telefon fra Fabio Capello snart og at spilleren er god nok for det engelske landslaget, skriver the Times.

* Sunderlandforsvarer George McCartney innrømmer at hans lagkamerater ikke var fornøyde med å spille under tidligere manager Roy Keane. Sunderland har satt strek over Keanes regime ved å fjerne halvparten av bøtene som ble ilagt spillerne før hans avgang.

* Hull-forsvarer Anthony Gardner er sjokkert over gamleklubben Tottenhams elendige sesong, men ønsker å gjøre enda mer skade ved å slå dem i mandagens oppgjør.

* Heurelho Gomes har hatt en tabbeforfulgt sesong så langt, men har fortsatt tro på at han er klubbens førstekeeper og ber nå manager Harry Redknapp om å sette han tilbake på førstelaget. Gomes skal ha fått klarsignal fra Redknapp om at han starter søndagens ligacupfinale mot Manchester United.

* Redknapp har også satt opp målet for Tottenham, dersom de skal sikre plassen. Redknapp mener at fem trepoengere til, og Tottenham er klare for spill i neste års Premier League.

* Sir Alex Ferguson får nå sitt første matlagingsprogram, når han skal være med i Red Devils Kitchen, et program på klubbens egen TV-kanal.

* Andrei Arsjavin skuffet som bare det i debuten for Arsenal. Nei da, han gjorde en fin figur på fotballbanen. Det var før kampen Arsjavin ikke gjennomførte på en bra måte. Russeren var for blyg til å gå gjennom innvielsesseremonien for nye spillere. Den innebærer at den nye spilleren må klatre opp på bordet ved lunsjen samme dag som sin debutkamp og synge en sang eller holde en tale, melder Daily Star.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.