Mandagens Premier League-rykter

Foto: Reuters/Scanpix

Manchester United har kastet seg inn i kampen om en av Europas mest ettertraktede.

28.04.09 08:34

Karim Benzema er fransk landslagsspiss og en spiller mange klubber kunne tenke seg å ha i stallen. Akkurat nå er han i Lyon, men det ønsker Sir Alex Ferguson ifølge Daily Mirror å endre på. Skotten vil hente Benzema til Manchester United.

I fjor var prisen for høy, etter at han scoret 20 mål på 36 ligakamper og ble kåret til årets spiller i Frankrike. Chelsea fikk visstnok avslag på et bud på 50 millioner euro den gang.

Denne sesongen har han scoret 14 ligamål på 31 ligakamper, og er sannsynligvis noe rimeligere.

En spiller som allerede er i Manchester United, er Rodrigo Possebon. Han har ifølge Daily Mail bestemt seg for å takke nei til Brasil for å satse på en landslagskarriere med Italia.

Bayern München skal ha forsøkt å overtale Arsene Wenger til å forlate Arsenal, men franskmannen har ifølge Daily Mail for lengst takket nei.

Newcastle møter mandag kveld Portsmouth i en svært viktig Premier League-kamp. Newcastle ligger på nedrykksplass, og manager Alan Shearer nøler ikke med å kalle mandagens kamp den viktigste i hans karriere. Shearer tror ifølge flere engelske medier at tre seirer på de fem siste kampene vil redde plassen for Newcastle.

Aston Villa ønsker å kjøpe Fabian Delph fra Leeds United til sommeren, melder The Sun. Det gjenstår å se om Leeds vil selge.

En gang i tiden vant Djimi Traore faktisk Champions League. Nå håper han at utlånet til Birmingham blir omgjort til en permanent overgang fra Portsmouth, melder Daily Mirror. Hvem han vant Champions League med? Liverpool. I 2005. Er det ikke utrolig?

Apropos Portsmouth: Sylvain Distin hadde aldri hørt om Paul Hart og Brian Kidd før duoen overtok manageransvaret i klubben, men sier ifølge flere engelske aviser at duoen har reddet klubben fra nedrykk.

Men Clint Dempsey i Fulham mener likevel at hans manager, Roy Hodgson, bør bli utnevnt til årets manager i Premier League. Fulham ligger på en smått sensasjonell sjuendeplass.

Daily Mirror hevder avslutningsvis at Sami Hyypiä vil takke nei til tilbudet om å bli en del av Liverpools trenerapparat, fordi han ønsker å forlenge spillerkarrieren.

Annonse: Vinn drømmetur til Old Trafford og møt Anderson!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.