*Nettavisen* Sport.

Mandagens Premier League-rykter

Foto: SCANPIX

Chelsea, Carlos Tevez, Liverpool, West Ham og Birmingham. Blant annet. Sjekk mandagens rykter her.

Chelsea dominerer i de fleste engelske aviser mandag. Det handler om ansettelsen av Carlo Ancelotti som ny trener, men også alle pengene han får og navn på spillere han kanskje vil forsterke med.

Les saken:Her er Chelseas ønskeliste

Ifølge Daily Express betyr også Ancelottis inntreden en slutt på Chelsea-karrierene for Florent Malouda, Salomon Kalou og Deco.

Akkurat som at det ikke går en dag uten en Chelsea-sak, går det heller ingen dag uten noe nytt om Carlos Tevez. Daily Telegraph hevder at Manchester United nå vil gjøre et siste forsøk på å sikre seg argentineren. Seriemesterne skal være villig til å betale 250 millioner kroner for å sikre seg spissen.

Det hjelper imidlertid lite ifølge Daily Mirror. Manchester City, Uniteds rivaler, skal nå nemlig være klare favoritter i Tevez-kampen. City jobber visstnok ikke bare på øverste hylle, heller. Lucas Neill, som har avslått West Hams tilbud om en ny kontrakt, skal nemlig også være på vei til de blå fra Manchester. Til dere som er interessert, så skal han faktisk ha avslått et tilbud på 20 millioner i året i West Ham.

Han vet vel at City har mer da?

Greske Olympiakos skal for øvrig også være interessert.

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

Liverpool ville selge spanske Xabi Alonso i fjor, men nå, etter en god sesong, er ikke lenger Rafael Benitez så interessert i å kvitte seg med spanjolen. Så spørs det om han kan holde unna for interessen fra Real Madrid. Cesc Fabregas gir det hele litt ekstra krydder ved å uttale at han gjerne kunne tenke seg Alonso til Emirates i London denne sommeren.

Én Benitez ikke får er Napolis Ezequiel Lavezzi. Spissen sier i alle fal at han vil spille videre i Italia, til tross for interessen fra Liverpool.

Når vi skriver om Benitez, så må vi også nevne Birmingham. For Premier League-nykommerne skal ifølge Daily Mirror være når ved å sikre seg Christian Benitez fra meksikanske Santos Leguna. Overgangssummen skal være på om lag 60 millioner kroner. Mye penger ut der, men noe kan spares på neste rykte. Birmingham-manager Alex McLeish ønsker nemlig Manchester City-keeper Joe Hart på lån neste sesong. Da slipper klubben i alle fall en større overgangssum på han.

Ellers jobber Blackburn-manager Sam Allardyce for å sikre seg Gael Givet på permanent basis. Forsvarsspilleren har vært leid ut til Ewood Park i år. En annen forsvarsspiller som kan være på vei til ny klubb, er Gary Neville. Manchester United-spilleren skal være ønsket til Middlesbrough, skriver Gazettelive.

(Kilder: BBC, The Times, Independent)

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.