RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mandagens Premier League-rykter

Foto: AFP/Scanpix
Dette hodet er verdt 150 millioner kroner, mener Manchester City.

Everton kan vente seg et bud på 150 millioner kroner fra Manchester City for Joleon Lescott, melder Manchester Evening News. Lescott er en av Premier Leagues beste forsvarsspillere og kan brukes både som stopper og back.

City ønsker også å hente Samuel Eto'o fra Barcelona. The Sun mener å vite at City vil betale 250 millioner kroner for spissen.

Når vi først er inne på Barcelona, kan vi nevne at Goal.com melder at den spanske klubben har sagt nei til Inters forsøk på å få Andres Iniesta i bytte for Zlatan Ibrahimovic. Vi er klare over at dette ikke hører hjemme blant Premier League-ryktene, men regner med at en og annen leser likevel finner interesse i det.

Arsenal skal ha blitt enig med Ajax om en overgang for den 23 år gamle midtstopperen Thomas Vermaelen, men kan samtidig miste Kolo Touré til Manchester City. Begge deler ifølge Daily Mail.

Manchester United er mye omtalt i engelsk presse mandag. Som vi nevnte søndag, skal et budt være sendt til Wigan angående Antonio Valencia. Daily Mail mener å vite at United ikke vil betale de 16 millionene som Wigan krever, mens Daily Mirror hevder at United vil fullføre en overgang verdt 17 millioner i løpet av uka.

Sir Alex Ferguson skal også ha takket ja til et bud på 60 millioner kroner fra Hull City for spissen Frazier Campbell.

Everton har planer om å raide Reading. Både Stephen Hunt og Kevin Doyle står på ønskelisten til manager David Moyes, som ifølge Daily Star skal være villig til å betale 70 millioner kroner for begge to.

Moyes er i tillegg interessert i Stephane M'Bia i Rennes og Cardiff-juvelen Joe Ledley, skriver Daily Mirror. Samtidig skal Evertons Steven Pienaar være aktuell for Atletico Madrid.

Daily Mail skriver også at Chelsea-unggutten Ben Sahar skal være aktuell for Espanyol, samt at FC Basel ønsker å få Sol Campbell fra Portsmouth.

Newcastles eier Mike Ashley er ikke veldig populær blant fansen, og forsøker nå å selge klubben. Det høres ut som en god idé, spesielt dersom det stemmer at han ikke ønske fansens store helt, Alan Shearer, som ny manager, slik The Sun påstår.

Kilder: BBC, PA, Daily Mail, The Sun, Daily Mirror

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere