RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP/Scanpix

Mandagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Ikke en dag uten at Real Madrid rasler med sin enorme pengepung.

Manchester City er klare for å betale 500 millioner for en dobbeltavtale med spissene Samuel Eto’o og Carlos Tévez. (Daily Mail)

I den samme overgangen skal Eto’o kunne tjene ufattelige 2,5 millioner. I uken! Eller 130 millioner pr. år! (The Sun)

Manchester United, som forhåpentlig er litt mer nøkterne, holder på å avslutte 160 millioner kroners-overgangen til Wigan-spilleren Luis Antonio Valencia. (Daily Mirror)

Det er ikke noen ryktebørs uten litt ekstra drama. United kan miste Lyons Karim Benzema til alle overgangsrykters mor (trommevirvel) Real Madrid! Spanjolene vil gjerne ha Benzema for 280 millioner. Selvfølgelig. (Daily Star)

Inters Maicon sier han vil bli på San Siro, men bare hvis han får en ny og bedre kontrakt. 27-åringen er lenket til Manchester City, Chelsea og Real Madrid. (Press Association)

Milan har også advart Chelsea om at de kommer til å avslå budet på 510 millioner for Alexandre Pato. (Press Association)

Liverpool har slått Barcelona på mållinjen i jakten på underskriften for den 16 år gamle Jesus Fernadez, som er midtbanespiller i Cádiz. (Daily Mirror)

Everton vil ha den svenske U-21 spissen Marcus Berg, som spiller for Groningen. Overgangen er beregnet å være på 50 millioner. (Daily Mirror)

Wolverhampton prøver seg med et forsiktig bud på 15 millioner for Monacos kroat, Jerko Leko. (Daily Mirror)

De prøver seg også på Marseilles forsvarsspiller Ronald Zubar for 25 millioner. (The Times)

Portsmouths midtbanespiller Arnold Mvuemba skal snart signere for den franske klubben Lorient etter tre år på Fratton Park. (Daily Mirror)

Birmingham er interessert i Rangers midtbanespiller Barry Ferguson. Et knøttlite bud på 10 millioner skal være nok. (The Sun)

Hull-forsvarer Sam Ricketts bytter arbeidsgiver. Portsmouth skal være villig til å betale 20 millioner for hans tjenester. (The Sun)

Blackburn trenger også ny forsvarer. De satser på en overgang på 4 millioner for franskmannen Steven N’Zonzi som spiller for Amiens. (Daily Mirror)

Hull-manager Phil Brown insisterer på at hans interesse for Newcastles Michael Owen ikke er et publisitetsstunt. (Daily Mirror)

Luis Felipe Scolarisier han aldri livet vil komme tilbake til engelsk fotball. Han skal ha blitt ganske frustrert over primadonnanykkene til Didier Drogba, Michael Ballack og Petr Cech som ikke aksepterte brasilianerens treningsmetoder.(The Sun)

Sliter du med ferieplanene for i år? Da kan ryktebørsen melde at Steven Gerrard er på Ibiza, Robin van Persie slikker sol i St. Tropez og Jermaine Jenas koser seg i Italia. Så vet du det.

Kilde: BBC

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere