RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mandagens Premier League-rykter

Foto: REUTERS/SCANPIX
Sist oppdatert:
Mark Hughes med planene klare dersom Terry blir i Chelsea.

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

Det hørtes egentlig ut som en spøk først, men nå skal Chelsea være villig til å selge kaptein John Terry til Manchester City. Hvis de byr 400 millioner, vel å merke. (Flere aviser)

Carlo Ancelotti er på plass i Chelsea i dag. Det første han skal gjøre er å ta en mann til mann-prat med Terry. (Flere aviser)

To buy or not Dubai, skriver avisen som hevder at noen dager før Manchester City fikk avvist et bud på 300 millioner, bodde kaptein Terry og City-manager Mark Hughes på samme hotell i Dubai. (The Sun)

City, som tilsynelatende har Real Madrid som forbilder, skal selvfølgelig ha en b-plan hvis Terry ikke kommer. Da skal 31 år gamle Carles Puyol fra Barcelona ta turen. (The Sun)

Arsenal har priset Cesc Fabregas til 400 millioner og forbereder seg på bud fra Barcelona og Real Madrid. (The Sun)

Chelsea signerer hvert øyeblikk CSKA Moskva-vingen Yuri Zhirkov for 180 millioner, ettersom han har vært i London for medisinsk test. (Flere aviser)

Tottenham og Aston Villa skal være interessert i svensken Marcus Berg. Manager i Groningen, Hans Nijland, innrømmer at det er vist stor interesse for spilleren. (The Sun)

Steve Bruce holder på å fullføre sin første signering som Sunderland-manager. Den utkårede er 29 år gamle Paulo Da Silva, fra Paraguay. (Flere aviser)

Gode, gamle Bruce skal også være interessert i å signere Tottenhams Darren Bent og Portsmouths Peter Crouch. (The Guardian)

Tottenham har pratet med Real Madrid om den 23 år gamle spissen Alvaro Negredo, som har vært lenket til Liverpool i et mulig bytte for midtbanespilleren Xabi Alonso. (The Times)

Birmingham er villig til å betale 250.000 i uken for Newcastles Joey Barton. Det er snakk om et lån, og summen er bare halvparten av det han tjener i Newcastle. (Daily Mirror)

Mark Vidukas agent sier at den 33 år gamle spissen vurderer to tilbud etter å ha forlatt Newcastle. (The Times)

Burnley skal være interessert i 29 år gamle Fabrice Pancrate fra Frankrike. Han kommer gratis etter at kontrakten med Paris St. Germain har utgått. (Daily Mirror)

Wisla Krakow-spissen Pawel Brozek er i forhandlinger med Fulham for en overgang verdt 35 millioner. (The Times)

Tidligere Liverpool-spiss Luis Garcia er ønsket av Fulham, WBA og Blackburn. Han skal ha fått tillatelse til å dra av Atletico Madrid. (The Times)

Enda mer gjenbruk. Hull vil ha den tidligere Portsmouth og Arsenal-forsvareren Lauren, som er klubbløs etter å ha blitt fristilt av Portsmouth. (Flere aviser)

Gjenbruk igjen, tror vi. Det høres ut som et gammelt rykte, men Brede Hangeland skal ha avvist et kontraktstilbud fra Fulham, som skulle doblet lønnen hans. (Daily Mirror)

England-sjef Fabio Capello planlegger treningsopphold i Østerrike neste år, for å bli vant til høyden til VM i Sør-Afrika. (Flere aviser)

Han erter nok på seg flere engelske klubber når England skal spille treningskamp mot Brasil i Quatar i November, midt i den travle sesongen. (Flere aviser)

Kilde: BBC

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere