Mandagens Premier League-rykter

Foto: EPA/SCANPIX

Manchester City går for plan B nå som John Terry ikke vil bli med i sjekkhefteklubben City.

27.08.14 08:31

Manchester City har underholdt oss med sin utrettelige budgiving på Chelseas John Terry. Nå går de for plan B som er Arsenals Kolo Toure. Plan B inkluderer også Joleon Lescott. Terry skal altså være like god som disse to til sammen. Samlet bud for begge er 320 millioner. 80 millioner mindre en det de angivelig bød for Terry. (The independent)

Etter at Terry har sagt han vil bli i Chelsea, sier ryktene at Chelsea-eier Roman Abramovisj ikke vil tilby Terry de 2,5 millionene i uken som han ble forspeilet å få i Manchester City. (Daily Mail)

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

Wigan vil kjempe med nebb og klør for å holde Lee Cattermole i klubben, til tross for interesse fra Sunderland. (Wigan Evening Post)

Fulhams Bobby Zamora har avvist en 50 millioners overgang til Hull. Han blir da den fjerde spissen som takker nei til Tigrene. Michael Owen, Frazier Campbell og Marc- Antoine Fortune var heller ikke så lystne på å spille i oransje og svarte striper. (Daily Mirror)

Sunderland-manager Steve Bruce er på sin side lei av å vente på signaturen til Tottenhams Darren Bent. (Sportinglife.com)

En annen som også bruker lang tid og som bør bestemme seg snart, er Marouane Chamakh. Vi har skrevet omtrent hver dag at det er nære på en overgang til Sunderland fra Bordeaux. Vi begynner også å bli litt lei av vinglingen og vil ha han over på denne knallgode overgangslisten istedenfor. (The Times)

Leeds klistrer en 80 millioners prislapp på tenåringen Fabian Delph, som er jaktet av Tottenham. Harry Redknapp er visst stormende forelsket og klarer ikke å ta øyne fra ham. (Daily Mirror)

Midtbanespiller Gavin McCann og forsvarerne Danny Shittu og Nicky Hunt kan forlate Bolton etter at manager Gary Megson tok en ekstra sjekk på kontoen, og fant ut at han trenger penger å handle for. (Daily Mirror)

Tidligere Chelsea-spiss Eidur Gudjohnsen sier at det ikke er garantert at han havner i England om han velger å forlate Barcelona. Dette til tross for stor interesse fra West Ham, som trenes av den tidligere Chelsea-spissen Gianfranco Zola. (Daily Telegraph)

Aston Villa-manager Martin O’Neill krysser både fingre og tær for at Portsmouths Sylvain Distin kan bli med på treningsleiren deres i Spania. Det ser ikke så lyst ut, i og med at Villa bare har bydd 25 millioner. Portsmouth vil ha 40. (Daily Express)

Sam Allardyce og Blackburn vil gjerne ha Pavel Pogrebnyak (si navnet 10 ganger fort) fra Zenit St. Petersburg som erstatning for Roque Santa Cruz som har dratt til Manchester City. (Daily Mail)

Sunderland, Everton og Aston Villa vil alle ha Standard Lièges Milan Jovanovic, etter at han annonserte at han vil spille i Premier League. Er det så lett, altså? Da annonserer undertegnende at han også vil spille i Premier League. (Nå kan tilbudene bare strømme på) (Daily Mail)

Cardiffs veteran, Mark Kennedy, sier at Ross McCormack, som jaktes på av Hull, er en fantastisk spiller, en god kompis og i tillegg er han veldig populær i garderoben, uvisst av hvilken grunn. (Western Mail)

Midtbanespiller Steven Pienaar kan være på vei bort fra Everton etter at han avviste en ny kontrakt. Han har tiltrukket seg interesse fra Atlético Madrid og Fiorentina. (Daily Mail)

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.