Mandagens Premier League-rykter

Foto: JUAN MABROMATA (AFP)

Diego Maradonas svigersønn kan havne i Premier League.

17.08.09 17:25

Franck Ribery var sommerens ubestride konge av ryktebørsen. Nå holder Joleon Lescott på å klatre opp på samme nivå. Vi nekter å skrive om noen av dem igjen!

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

Tuller bare. Manchester City legger inn et fornyet bud på 200 millioner pluss en eller flere spillere i et forsøk på å sikre seg Joleon Lescott. (The Sun)

Bayern Münchens Ribery har fortalt Manchester United og Chelsea at de kan bare glemme å signere ham, ettersom han gjerne vil bli i den tyske klubben. (The Sun)

Liverpool vurderer å legge inn et bud på Atletico Bilbao-forsvareren Fernando Amorebieta. Et samlet Tromsø krysser fingrene for et raskt salg, i og med at Bilbao møter Tromsø på torsdag. (The Sun)

Men Liverpool skal også være interessert i midtstopperen Pape Diakhate fra Dinamo Kiev. Han kan bli Liverpools for 70 millioner kroner. (Daily Mail)

Ifølge spanske rapporter vil ikke Sergio Agüero bli solgt siden transfervinduet snart stenger. Dermed kan Chelsea og Manchester United være nødt til å se langt etter Atletico Madrid-spissen. (The Times)

Newcastle-forsvarer Steven Taylor vurderer å legge inn en overgangssøknad for å presse igjennom en overgang til Everton. (The Sun)

Portsmouth-forsvarer Sol Campbell håper å kunne ta over Taylors plass i Newcastle. (Daily Mail)

Stoke har inngått en avtale om overgang for forsvareren James Collins, som for øyeblikket spiller for West Ham. (Daily Mail)

Den tidligere Chelsea-forsvareren Robert Huth, som nå spiller i Middlesbrough, er aktuell for Stoke for rundt 25 millioner kroner. (Daily Mail)

Skadekrisen i Manchester United-forsvaret har fått manager Alex Ferguson til å ta en kikk på markedet. (The Times)

Dermed kan Manchester United slå Liverpool og Everton i kampen om Stoke-forsvareren Ryan Shawcross. (Daily Mail)

Portsmouth jakter Dino Ndlovu. Han er 19 år, spiller for Amajita og er fra Sør-Afrika. (The Sun)

Hull vil gjerne handle litt i overskuddslageret til Real Madrid. De håper på å signere Alvaro Negredo i løpet av de neste 24 timene for hele 120 millioner kroner. (Daily Mirror)

Tottenham vil gjerne ha Manchester City-vingen Martin Petrov og Sunderlands Kieran Richardson. (Daily Mail)

Samtidig nekter de for at de har lagt inn et bud på 100 millioner for Celtics midtbanespiller Scott Brown. (Daily Mail)

Sunderland forventer å signere John Mensah fra Lyon i dag. (The Times)

Carlos Tévez begynner å tilpasse seg livet i den nye delen av Manchester. Han tilbyr City-galningene fra Oasis, Liam og Noel Gallagher gratis dansekurs i latin i bytte mot et par tips til sitt band, Piola Vago. (The Sun)

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Premier League

Mest lest på Sport

Annonsebilag