*Nettavisen* Sport.

Mandagens Premier League-rykter

Foto: Scanpix

09.11.09 19:37

* Etter søndagens News of the World-party i denne spalten, er det en skikkelig blåmandag i dag. Men fortvil ikke! Vi har klart å skvise en håndfull spekulasjoner ut av ryktesitronen:

* Morrablues ble det nemlig også for Sir Alex Ferguson. Først våknet han opp med angst etter å ha skjelt ut en Premier League-dommer for 12. gang i år. Denne gangen unslapp skotten dog reaksjoner for hans bemerkninger om Mark Atkinsons posisjonering og overblikk ved Chelseas vinnermål.

* I ettermiddag mottok han mer dårlig nytt, da det ble klart at Ryan Shawcross forlenger karrieren i Stoke City. Midtstopperen har at på til en fortid på Old Trafford, men Ferguson skal likevel ha overveid å bringe ham tilbake. Shawcross har nå signert en avtale som holder ham på Britannia fram til 2014. (skysports.com)

* Tottenham håper å sikre seg Valencia-vingen Vicente i januar. Fordums stjerne? Muligens, men spanjolen har fortsatt et og annet tricks å dra mot Premier League-backene. (Cadena Ser, spansk radio)

* Bolton-boss Gary Megson har bestemt seg for å la Andy OBrien forlate Reebook Stadium i januar. Det er dog en hake ved det hele: 30-åringen får ikke skrive under for en av Boltons Premier League-rivaler. (Daily Mirror)

* Hull City overrasket gledelig da de slo Stoke City 2-1 på KC Stadium i går. Vi gratulerer! Styreleder Adam Pearson ble så glad at han nå vurderer å frede manager Phil Brown ut sesongen. Ingen blues der i gården, altså. Snarere sjanti! (The Sun)

* I helga var også en annen kjær duo tilbake i søkelyset. Benni McCarthy – heretter kun omtalt som Benni Mac – og Jason Roberts var de berømte tungene på vektskåla da Portsmouth ble slått 3-1. På tross av to scoringer medgir Roberts medgir at han frykter å måtte følge Benni Mac ut stadionportene på Ewood Park i januar. (Daily Star)

* Arsenal-angriperen Eduardo har blitt sanksjonert mot før. Nå kan det skje igjen. FA – det engelske fotballforbundet – likte nemlig dårlig at kroatbrassen viste frem et slagord på vesten sin i forbindelse med oppgjøret mot Wolverhampton. (Daily Mail)

Takk, takk!

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.