RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mandagens Premier League-rykter

Foto: ANDREW YATES (AFP)
Sist oppdatert:
Liverpool vil rappe United-talent foran nesa på Ole Gunnar Solskjær.

Aston Villa vil ha Manchester Uniteds polske reservekeeper Tomasz Kuszczak. (Daily Mail)

Juventus er villig til å selge superkeeper Gianluigi Buffon til Manchester City. Så sant de lyseblå blar opp 32 millioner pund, selvsagt. (The Times)

Everton har kastet seg inn i kampen om Manchester City-vrakgodset Stephen Ireland. (News of the World)

Liverpool planlegger et kupp. Klubben ønsker nemlig å hente John Cofie (17) fra Manchester United. Ghanesiske Cofie er blant Uniteds mest lovende spisser, og spiller foreløpig på klubbens ungdomslag i påvente av å slippe til på Ole Gunnar Solskjærs reservelag.

Seks ulike investeringsgrupper ønsker å kjøpe Liverpool, blant dem Rhone Group som vil legge 100 millioner pund på bordet for å sikre seg 34 prosent av aksjene. (The Sun)

Les også: Derfor sparker de ikke Benítez

Manchester City kommer til å kjempe om seriegull neste sesong, tror Sunderland-sjef Steve Bruce etter å ha klart 1-1 mot det kjøpekåte laget.

Bayern München har bedt Franck Ribery bestemme seg innen utgangen av mars for hvor han vil spille neste år. Kontrakten til den franske vingen går ut etter sesongen og Chelsea, Real Madrid og Barcelona er snart tomme for sikkel. (IM Scouting)

Inter-manager José Mourinho er full av selvtillit foran møtet mot sin gamle klubb Chelsea på Stamford Bridge, og påberoper seg faktisk hjemmebanefordel i bortemøtet. - Alle vet at José Mourinho ikke taper på Stamford Bridge, sier han ifølge The Sun.

Michael Ballack hevder imidlertid at Chelsea-spillerne ikke bryr seg om at det er gamlesjefen som kommer på Champions League-besøk denne uken.

Så til en sjeldenhet: Dommerskryt. Det er Chelsea-sjef Carlo Ancelotti som er strålende fornøyd med de britiske pipeblåserne: Det er syv eller åtte som takler alle de store kampene, de er ikke unge, men de takler presset godt, sier han.

Kasper Schmeichel er god nok for Premier League igjen, hevder hans nåværende manager i Notts County Steve Cotteril. (Daily Mail)

Hull-manager Phil Brown har fått forbud mot å snakke med sin 19 år gamle midtbanespiller Tom Cairney etter at Brown fikk et brev fra tenåringens advokater som ville diskutere ny kontrakt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere