*Nettavisen* Sport.

Mandagens Premier League-rykter

Foto: KAI PFAFFENBACH (REUTERS)

- Jeg skal til Manchester United!

29.03.10 11:32

Det er kanskje ikke akkurat det Manuel Neuer ropte ut i megafonen etter Schalkes seier mot Bayer Leverkusen, men han kan være mannens om skal ta over for Edwin van der Saar som Manchester Uniteds sisteskanse. Alex Ferguson skal være interessert i å hente 24-åringen fra Schalke, som har vil krever rundt 100 millioner kroner for spilleren. (Daily Mirror)

Hulls utilpasse brasilianer Geovanni kan være på vei til AEK Aten. (Daily Mail)

Lagkamerat i Hull, Jimmy Bullard, topper ønskelisten til Newcastle dersom opprykket til Premier League skulle bli et faktum. (The Sun)

Tottenham ønsker å forlenge låneavtalen med Eidur Gudjohnsen i ytterligere 12 måneder. Islendingen har scoret to mål på de siste tre kampene for Spurs. (Daily Mirror)

Tom Cleverley, Manchester Uniteds U21-landslagsspiller, er aktuell for Bolton, Birmingham og Preston. Unggutten er i dag på utlån hos Watford. (Daily Mail)

United-forsvarer Nemanja Vidic frykter at han blir utestengt i fire av de resterende seks Premier League-kampene etter at han traff Boltons Johan Elmander med en albue under lørdagens 4-0-seier.

Cesc Fabregas kjemper en kamp mot klokken for å rekke kvartfinalen mot Barcelona i Champions League.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.