RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Marco de Swart (EPA)

Mandagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Liverpool fortsetter vingjakten. Er dette mannen som kan redde de røde?

* Liverpool har forsøkt flere forskjellige spillere på kantene de siste årene. Den som har fått mest spilletid er Dirk Kuyt, som i utgangspunktet ikke ble hentet inn til klubben som ving. Men nå kan en ny nederlender være på vei til Liverpool for å søke vinglykken. Ifølge caughtoffside.com er manager Rafael Benitez villig til å bla opp 8 millioner pund for Feyenoords kantspiller Georginio Wijnaldum.

* Middlesbrough skal være interessert i å kjøpe Blackburns keeper Jason Brown, melder Evening Gazette.

* Everton linkes til Ajax' høyt verdsatte belgiske forsvarsspiller Jan Vertonghen, skriver Daily Mail.

* Det kan brygge opp til strid mellom Arsenal og Manchester United. Førstnevnte skal ønske å hente Schalkes keeper Manuel Neuer for hele 12 millioner pund. Men laget kan få kamp om 24-åringen. Også Manchester United skal ha Neuer i kikkerten som en langtidserstatter for Edwin van der Sar, skriver caughtoffside.com.

* Cardiffs ving Chris Burke kan havne i Birmingham for 2 millioner pund, melder Daily Mail.

* Blackburn vil styrke angrepet ikke bare med én, men to spisser. Manager Sam Allardyce ønsker å knytte til seg Portsmouths Aruna Dindane denne uken og følge det opp med å hente Suttgarts spiss Cacau til sommeren, skriver Daily Mail.

* Liverpool-fansen har lenge hatt store forhåpninger til den spanske unggutten Daniel Pacheco. Nå kan han havne i Celtic. Manager Neil Lennon ønsker å hente angrepsspilleren over grensen på en lånekontrakt, skriver Daily Mirror.

* Lennon har heller ikke gitt opp håpet om å beholde Tottenham-spiss Robbie Keane i Celtic etter at låneperioden utløper ved sesongslutt, skriver The Scotsman.

* Englands U17-angriper Connor Wickham har vært fulgt av storklubber som Arsenal, Tottenham og Fulham. Men nå har han valgt å skrive sin første profesjonelle kontrakt med Championship-klubben Ipswich, melder Daily Mirror.

* Tottenham har tatt opp kampen med Liverpool i jakten på den 18 år gamle Rangers-forsvareren Danny Wilson. Også Aston Villa og Manchester City skal være interessert i unggutten, skriver Daily Express.

(Kilde: BBC)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere