Mandagens Premier League-rykter

Foto: (Reuters/Scanpix)

Fernando Torres blir i Premier League, men i hvilken klubb?

05.07.10 09:31

Roy Hodgson vil beholde Fernando Torres i Liverpool. Josep Guardiola ønsker spissen til Barcelona. Roberto Mancini håper spanjolen vil velge Manchester City. Men er det Carlo Ancelotti som til slutt sikrer seg den populære spilleren? Hans agent, Jose Antonio Martin, hevder i alle fall at Torres kan være på vei bort fra Liverpool, men at han etter all sannsynlighet blir i Premier League. Aller fremst i rekken av interessenter står Chelsea.

Men hva så med Thomas Müller? Den tyske spissen, som har nettet fire ganger i VM og er klar for semifinale, står øverst på ønskelisten til Ancelotti. Med spillere som Didier Drogba, Salomon Kalou og Nicolas Anelka på topp i Chelsea er det neppe behov for både Torres og den unge Bayern München-spilleren.

Årets ligavinner vil i tillegg sette klørne i Portos Raul Meireles. Den portugisiske midtbanespilleren er en del av Ancelottis plan for å bygge opp igjen den midterste rekka, som nylig mistet både Michael Ballack og Joe Cole. Meireles har en prislapp på nærmere 150 millioner kroner.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding)

Spanias midtstopper Gerard Pique har avslørt at lagkamerat på landslaget, Cesc Fabregas, er fast bestemt på å spille for Barcelona kommende sesong. Arsenals midtbanekjempe kan dermed være på god vei bort fra Emirates Stadium.

Samtidig vil London-klubben, som slapp inn 41 mål i Premier League forrige sesong, sikre seg den portugisiske keeperen Eduardo. Arsène Wenger må ut med 30 millioner kroner for å kjøpe fri sisteskansen fra kontrakten med Braga.

West Ham står klare med 30 millioner kroner for å sikre seg ned meksikanske vingen Pablo Barrera. Klubben sikler samtidig etter Aston Villas Steve Sidwell.

Avram Grant vil også styrke spissrekka til West Ham. Ivorianske Frederic Piquionne, som spiller i franske Lyon, jaktes ikke bare av Hammers, men også Fulham og West Brom higer etter 31-åringens signatur. Grant har muligens et fortrinn ettersom han trente Piquionne i Portsmouth forrige sesong. Spissen var nemlig på utlån til den engelske klubben.

Fulham er for øvrig i full gang med å finne en erstattet for Hodgson, som nylig overtok som Liverpool-trener. Klubben har planer om å tilby Sven-Göran Eriksson jobben, og håper han vil forlate Elfenbenskysten til fordel for Craven Cottage.

Hvis ikke, er den tidligere Fulham-spilleren Lee Clark, for tiden trener i Huddersfield, ønsket som trener.

Stoke tilbyr Cardiff 20 millioner kroner pluss Michael Tonge for midtbanespiller Joe Ledley.

Ledley er usikker på om det er til Premier League han vil, og fristes også av skotske Celtic. 23-åringen antyder at han vil ta et valg denne uken.

Bolton er i ferd med å sikre seg to Real Madrid-spillere. Marcos Alonso og Rodrigo Moreno kan bli Premier League-spillere for en samlet sum på 50 millioner kroner.

Kilder: Daily Mail, caughtoffside.com, Daily Mirror, The Sun, Daily Star

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.