RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Pa Photos/Scanpix

Mandagens Premier League-rykter

«Premier Leagues morsomste» får ikke lov til å spille kamper. Sjekk ryktene her!

The Guardian melder at James Milner skal ha samtaler med Aston Villa-manager Martin O'Neill mandag, for å diskutere framtiden. Manchester City sikler etter midtbanespilleren og Milner selv skal ha et sterkt ønske om å få forlate Villa.

Samtidig kan The Daily Mirror melde at O'Neill fortsatt frykter at han kan miste Ashley Young, i tillegg til Milner, dersom Tottenham setter inn støtet mot vingspilleren.

Chelsea-manager Carlo Ancelotti nekter for at det er aktuelt, men det stopper ikke Real Madrid-manager José Mourinho fra å røpe at Chelsea-back Ashley Cole er på toppen av hans liste over spillere han ønsker å signere i sommer. Det er imidlertid kanskje lettere å stole på Ancelotti enn den noe upålitelige The Sun.

Stephen Ireland har ikke hatt særlig til tillit i Manchester City under Roberto Mancinis ledelse. Nå skal Ireland og manageren ha kranglet på Citys USA-turné, og ryktene om at Ireland er på vei bort tiltar, skriver Daily Mirror.

Mancini på sin side er ikke så opptatt av de som skal ut av klubben, han er mer opptatt av å bruke millionene til Sjeik Mansour på å hente stjerner til laget sitt. Nå er det Liverpools Fernando Torres som er i i Mancinis sikte og spissen skal ha en prislapp på pene 500 millioner kroner, skriver Daily Mirror.

Samme avis melder at Liverpool-spiss David Ngog, i motsetning til klubbkollega Torres, ikke akkurat tiltrekker seg så veldig mye interesse med sitt lønnskrav på 20 millioner kroner i året.

Blackburn har ikke akkurat frekventert ryktebørsen denne sommeren, og når de først er inne er det fordi manager Sam Allardyce skal ha lukket døren med tanke på en mulig overgang for midtbanespillere Brett Emerton. Tyrkiske Galatasaray skal ha vist interesse for australieren, men «Big Sam» skal ha gjort det klart at det ikke er aktuelt med noen overgang, ifølge Daily Mail.

Men så har Blackburn faktisk planer om å hente spillere også. Allardyce skal ha samtaler med den brasilianske 18-åringen, Henrique Haygner Celestine, som for tiden spiller i Portugal for Pacos de Ferreira, melder Daily Mirror.

Blackpool og Sunderland er heller ikke de som kobles til de største overgangene, men nå har de begge interesse for en Manchester United-spiller. Det dreier seg om unggutten Danny Welbeck og begge klubbene skal ønske å hente ham på lån, skriver Daily Mirror.

Lån ser ut til å være veien å gå denne sommeren. Nyopprykkede Newcastle håper nå å hente Marseilles raske ving, Hatem Ben Arfa, på lån denne sesongen, ifølge Daily Telegraph.

Ryktene omkring Robbie Keanes framtid i Tottenham vil ingen ende ta. Den ene dagen er han bankers i stallen, den andre er det usikkert om han blir solgt eller ikke. Nå skal i alle fall Tottenham-sjef Harry Redknapp ha med Keane i sin 25-manns Premier League-tropp, til tross for spekulasjonene rundt irens framtid på White Hart Lane, melder Daily Telegraph.

Det spanske laget Hercules skal forsøke å hente Sunderlands sisteskanse Marton Fulop, som tidligere har vært linket til Roy Keanes Ipswich. Sunderland-sjef Steve Bruce vurderer samtidig å hente Marseilles venstreback Taye Taiwo, skriver The Times.

Jimmy Bullard er kanskje Premier Leagues morsomste fyr. Men Hull synes ikke det er bare morsomt med Bullard, all den tid midtbanespilleren er meget skadeutsatt. Nå ønsker Hull å kvitte seg med Bullard og lar ham derfor ikke spille treningskamper før sesongen fordi de frykter at han skal bli skadet før de får solgt ham, ifølge Daily Mail.

Manchester Uniteds Nani har spilt med et permanent tåproblem som han fikk da han spilte barfot i gatene i Portugal som fjortenåring, skriver The Sun.

Evertons rutinerte forsvarsspiller Sylvain Distin har oppfordret klubben til å stå imot bud på Phil Jagielka. Arsenal-manager Arsene Wenger skal være meget ivrig på å hente Jagielka og skal ha høynet budet sitt til 160 millioner kroner, melder The Daily Star.

Boltons nysignering, spissen Robbie Blake, håper at manager Owen Coyle lykkes med å hente David Nugent fra Portsmouth. Blake er sikker på at med Nugent på plass i klubben så vil det gi angrepsspillet et løft.

Birmingham har ikke gitt opp å hente Crystal Palace-talentet Nathaniel Clyne. Nå skal de forberede et bud på 25 millioner kroner for den 19-årige forsvarsspilleren.

Manchester United befinner seg i Kansas City, der de natt til mandag tapte for Kansas City Wizards. På samme hotell som United bor Beatles-helt Sir Paul McCartney, som skulle holde konsert i byen, melder The Daily Mail. United-manager Sir Alex Ferguson hadde tenkt seg på konserten og Ferguson fleipet om å synge duett med legenden: «En del av oss skal dit i kveld. Jeg skal synge med ham».

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere