*Nettavisen* Sport.

Mandagens Premier League-rykter

Foto: OLLY GREENWOOD (Afp)

Liverpool er visst interessert i ganske mange spillere denne uken, men Everton blander seg inn.

09.08.10 11:31

Liverpool har de siste dagene angivelig vært i kontakt med Tottenham for å hente Peter Crouch tilbake til Anfield, men nå har også byrival Everton meldt seg på i kampen om det utro fyrtårnet.

Og Tottenham er villig til å selge Crouch, og bruke pengene på å hente Nice-spiss Loic Remy, men den franske klubbens prislapp på nesten 150 millioner kroner er egnet til å skremme.

Det er full forvirring om Manchester Uniteds interesse for Mesut Özil. Ferguson har avvist at han vil hente tyskeren, men The Guardian skriver at klubben vil komme med et offisielt bud og at de kan få Werder Bremen-stjernen på billigsalg siden han bare har ett år igjen av kontrakten. Billigsalg i denne sammenhengen er i underkant av 150 millioner kroner.

Sjekk hvor Liverpool havner: Nettavisens Premier League-tips.

Birmingham forhandler denne uken med Juventus-veteran Mauro Camoranesi.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).
Mobil: Få scoringsvarsel på ditt lag

Arsene Wenger har fått beskjed av Manchester City om å ligge unna keeper Joe Hart, og prøver heller å hente lagkameraten Shay Given til Arsenal.

Liverpool vil snappe Shaun Wright-Phillips, som kan få gå fra Manchester City om noen legger 70 millioner kroner på bordet. Arsenal nekter å betale lønna han krever, og da kan det bli Liverpool på den engelske landslagsvingen.

Steven Pienaar har fortsatt ikke fått noen ny kontrakt med Everton, noe Aston Villa-sjef Martin O’Neill skal ha merket seg med en viss interesse.

Det har nærmest vært opplest og vedtatt at Manchester City skal hente James Milner fra Aston Villa, men nå har byrival United våknet, og vil snappe midtbanespilleren rett foran nesen på de blå.

Er du enig? Sjekk Nettavisens Premier League-tips.

Cesc Fabregas blir i Arsenal, det har han selv sagt, men kanskje bare en halv sesong. Barcelona-spiller Xavi tror Arsenal er ut av kampen om Premier League-gull i januar, og at ting da vil skje: - Vi har gitt opp å få ham nå, men kanskje han kommer i januar når Arsenal er ute av Premier League-kampen, sier Xavi.

Liverpool viser interesser for tidligere Arsenal-spiller Alexander Hleb, som også har fått den røde nesa til Tottenham-manager Harry Redknapp stukket borti seg.

Blackburn vil forsterke ytterligere i angrep, og vil hente den spanske spisen Dani Guiza fra Fenerbahce for rundt 50 millioner kroner. En annet spissalternativ for Blackburn er Toulouses Xavier Pentecote, og i den sammenheng er Jason Roberts lagt ut for salg.

Newcastle vurderer å hente Portsmouths Kevin-Prince Boateng.

Liverpool vil by rundt 20 millioner kroner for Middlesbrough-keeper Brad Jones.

Hull vil hente Arsenal-talentet Jay Simpson for 12 millioner kroner.

Stoke vil bruke 100 millioner kroner på å hente Carlton Cole fra West Ham. Men også her har Liverpool meldt seg på i kampen.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).
Mobil: Få scoringsvarsel på ditt lag
Er du enig? Sjekk Nettavisens Premier League-tips.

Kilder: Daily Mail, Daily Mirror, The Sun, The Guardian, BBC, Sportinglife, imscouting.com caughtoffside.com, Soccernet)

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.