Mandagens Premier League-rykter

Foto: JOHN MACDOUGALL (AFP/SCANPIX)

Bayern München-stjerne på vei til England? Sjekk mandagens rykter her.

25.10.10 12:24

For et par uker siden ble det rapportert at Arsenal og Chelsea fulgte Bayern München og Tysklands midtbanespiller, Bastian Schweinsteiger. Sistnevnte trives visstnok ikke i Bayern. Mandag skrives det at Manchester United-manager Alex Ferguson skal ha utpekt Schweinsteiger som erstatter for Paul Scholes.

Ferguson utelukker heller ikke at han kommer til å gi Gary Neville nok en ettårskontrakt etter denne sesongen.

Uansett er det bare for United å glemme Wesley Sneijder. I den grad noen har trodd at han kom til å ende på Old Trafford, blir dette igjen avvist av Inter-ledelsen.

Samtidig virker det ikke som om Aston Villas Ashley Young står øverst på Tottenhams ønskeliste.

- Vi har Gareth Bale. Hva skulle jeg gjort med Young, sa manager Harry Redknapp i helga.

Redknapp vurderer imidlertid å hente Monaco-spiss Dieumerci Mbokani for å få et ekstra alternativ på spissplass.

Samtidig kan kanskje Young være et alternativ hvis Gareth Bale skulle forsvinne. Chelsea, som mange andre, skal være interessert i å hente Bale til sommeren.

Bale har for øvrig fått fri i fire dager denne uka. Redknapp gjør nemlig alt for at kantspilleren skal være uthvilt før kampene mot Manchester United (B) og Inter (H) den neste uka.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242

(Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding)

Steven Pienaars kontrakt med Everton går ut til sommeren. Liverpool skal fortsatt være interessert, og vurderer å legge inn et bud i januar.

Uansett har manager Roy Hodgson fastslått at spillere som Jay Spearing og Jonjo Shelvey kommer til å spare klubben for millioner.

- De er eksempler på at man ikke trenger å betale dyrt for kvalitet, sier Hodgson.

Kanskje er Hodgson også interessert i Blackpools Charlie Adam. Blackpool-manager Ian Holloway frykter nemlig overgangsvinduet i januar hvis Adam fortsetter like bra som han har startet sesongen.

Holloway kikker også etter spillerforsterkninger selv, og nå vurderer han Dundee-spiss Leigh Griffiths. Sistnevnte er tilgjengelig for bare 1,5 millioner kroner etter at Dundee gikk konkurs.

To andre middelhavsfarere, Stoke og Birmingham, skal være interessert i Southampton-stjernen Adam Lallana.

Arsenal, definitivt ikke en middelhavsfarer, skal fortsatt ikke være helt fornøyd med midtstopperne sine. Schalkes Benedikt Höwedes er nå på manager Arsène Wengers radar.

Ali al-Habsi, tidligere Lyn, har overtatt med suksess i Wigan-buret. Det liker ikke tidligere førstekeeper Chris Kirkland, som kommer til å gi seg i klubben hvis han forblir reserve.

(Kilder: BBC, Daily Mail, Tribalfootball, The Sun Caughtoffside, Imscouting, The Mirror)

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Premier League

Mest lest på Sport

Annonsebilag