RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: JOHN MACDOUGALL (AFP/SCANPIX)

Mandagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Bayern München-stjerne på vei til England? Sjekk mandagens rykter her.

For et par uker siden ble det rapportert at Arsenal og Chelsea fulgte Bayern München og Tysklands midtbanespiller, Bastian Schweinsteiger. Sistnevnte trives visstnok ikke i Bayern. Mandag skrives det at Manchester United-manager Alex Ferguson skal ha utpekt Schweinsteiger som erstatter for Paul Scholes.

Ferguson utelukker heller ikke at han kommer til å gi Gary Neville nok en ettårskontrakt etter denne sesongen.

Uansett er det bare for United å glemme Wesley Sneijder. I den grad noen har trodd at han kom til å ende på Old Trafford, blir dette igjen avvist av Inter-ledelsen.

Samtidig virker det ikke som om Aston Villas Ashley Young står øverst på Tottenhams ønskeliste.

- Vi har Gareth Bale. Hva skulle jeg gjort med Young, sa manager Harry Redknapp i helga.

Redknapp vurderer imidlertid å hente Monaco-spiss Dieumerci Mbokani for å få et ekstra alternativ på spissplass.

Samtidig kan kanskje Young være et alternativ hvis Gareth Bale skulle forsvinne. Chelsea, som mange andre, skal være interessert i å hente Bale til sommeren.

Bale har for øvrig fått fri i fire dager denne uka. Redknapp gjør nemlig alt for at kantspilleren skal være uthvilt før kampene mot Manchester United (B) og Inter (H) den neste uka.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242

(Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding)

Steven Pienaars kontrakt med Everton går ut til sommeren. Liverpool skal fortsatt være interessert, og vurderer å legge inn et bud i januar.

Uansett har manager Roy Hodgson fastslått at spillere som Jay Spearing og Jonjo Shelvey kommer til å spare klubben for millioner.

- De er eksempler på at man ikke trenger å betale dyrt for kvalitet, sier Hodgson.

Kanskje er Hodgson også interessert i Blackpools Charlie Adam. Blackpool-manager Ian Holloway frykter nemlig overgangsvinduet i januar hvis Adam fortsetter like bra som han har startet sesongen.

Holloway kikker også etter spillerforsterkninger selv, og nå vurderer han Dundee-spiss Leigh Griffiths. Sistnevnte er tilgjengelig for bare 1,5 millioner kroner etter at Dundee gikk konkurs.

To andre middelhavsfarere, Stoke og Birmingham, skal være interessert i Southampton-stjernen Adam Lallana.

Arsenal, definitivt ikke en middelhavsfarer, skal fortsatt ikke være helt fornøyd med midtstopperne sine. Schalkes Benedikt Höwedes er nå på manager Arsène Wengers radar.

Ali al-Habsi, tidligere Lyn, har overtatt med suksess i Wigan-buret. Det liker ikke tidligere førstekeeper Chris Kirkland, som kommer til å gi seg i klubben hvis han forblir reserve.

(Kilder: BBC, Daily Mail, Tribalfootball, The Sun Caughtoffside, Imscouting, The Mirror)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere