*Nettavisen* Sport.

Mandagens Premier League-rykter

Foto: Dylan Martinez (Reuters)

Chelsea vil hente Tottenhams Gareth Bale.

07.03.11 13:28

Aston Villa har vært skuffende i årets Premier League-sesong, og nå kan Villa-fansen få nok et slag i ansiktet.

Ashley Young skal nemlig være i den tyske stormakten Bayern Münchens søkelys, og Louis van Gaal planlegger å hente ham til Tyskland i sommer, om han ikke skriver under ny kontrakt med engelskmennene.

Tottenham-manager Harry Redknapp har aldri vært fremmed for å signere en spiller eller to. Nå har han kastet seg med i jakten på den 17 år gamle argentineren Juan Jose Vea Murguia.

Unggutten har bestemt at han vil spille i England, og mange engelske klubber skal altså være interessert i å knytte til seg den offensive midtbanespilleren, som nå spiller i River Plate.

Så, kanskje til det mest oppsiktsvekkende ryktet i dag.

Chelsea vil ha Gareth Bale.

Roman Abramovich har altså mer penger igjen i pengepungen, og nå skal han være klar til å legge 40 millioner pund på bordet for vidunderbarnet på White Hart Lane.

21-åringen er sett på som et perfekt kjøp, og vil bidra til å dra ned gjennomsnittsalderen i en voksen Chelsea-stall.

Det kan dermed være duket for en handel motsatt vei, for ifølge engelske aviser skal Harry Redknapp være interessert i å hente Didier Drogba fra Chelsea.

Da spørs det om ikke Chelsea vil bruke ivorianeren som lokkemiddel i et forsøk på å hente den 11 år yngre Bale til Stamford Bridge.

Chelsea og Tottenham er ikke de eneste storklubbene som vil handle.

Liverpool snuser nå på Jeffren Suarez. Den 23 år gamle vingen, som til daglig spiller i Barcelona, skal være aktuell for en tilværelse på Anfield.

Liverpool trenger vinger som kan fore Andy Carroll med innlegg, og kanskje er Suarez mannen de leter etter. Han har tross alt et etternavn som begynner å bli rimelig populært hos «The Kop».

Blackburn-manager Steve Kean kan begynne å se langt etter å beholde jobben.

Big Sams erstatter begynte bra, men nå har han kun tatt ett poeng på 15 mulige den siste tiden, og Martin Jol og Claudio Ranieri nevnes som mulige Blackburn-managere.

Kilder: BBC, Metro, Sunday Mirror, Mail on Sunday, CaughtOffside.com, Goal.com, Daily Star Sunday, Sunday Express, Sky Sports, Sportinglife.com

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag