RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mandagens Premier League-rykter

Foto: FABIAN BIMMER (Reuters)
Sist oppdatert:
Minst én Premier League-klubb er i samtaler om denne gamle røveren.

Klar melding til de Premier League-klubber som vil ha José Mourinho som sin neste manager. Portugiseren krever en årslønn på 180 millioner kroner, og et overgangsbudsjett på nesten 1,4 milliarder om han skal forlate Real Madrid til fordel for et nytt opphold i England.

Hørte dere det, Manchester City?

Ruud van Nistelrooy ønsker seg et comeback i Premier League. Han er nok ikke riktig het nok for at gamleklubben Manchester United skal bry seg, men Blackburn håper å sikre seg Hamburg-spissen gratis til sommeren. Og når lukten av en billig spiss brer seg utover De britiske øyer, er selvfølgelig den røde nesa til Tottenham-manager Harry Redknapp heller ikke langt unna.

Den samme nesa lukter visstnok også på Liverpool-back Glen Johnson. Redknapp har ikke vært helt fornøyd med verken Vedran Corluka eller Alan Hutton på høyrebacken, og kan tenke seg å investere 130 millioner kroner i nytt høyrebackblod i Spurs.

Den golfkøllesvingende urokråka til Manchester City, Craig Bellamy, teller på knappene. Waliseren er nå på utlån til Cardiff City, men vurderer å legge opp etter sesongen.

75 millioner kroner kan Liverpool-manager Kenny Dalgliesh tenke seg å bruke på Wigans lovende midtbanespiller James McCarthy. Chelsea er også på hugget etter å ha fått et bud på 65 millioner avvist i januar. Det kommer nok et forbedret bud fra Stamford Bridge i løpet av sommeren.

Den brasilianske tenåringssensasjonen Neymar ha vært ønsket av Chelsea lenge, og nå råder Brasils landslagssjef Mano Menezes unggutten til å si ja til en overgang til London-klubben. Manchester Citys satt visst også og fulgte nøye med da 19-åringen herjet med Skottland i helgen.

Arsenals Jack Wilshire risikerer å havne på kant med manager Arsène Wenger. Unggutten ønsker nemlig å representere England under U21 EM i Danmark i sommer. Det er den franske manageren mildt sagt ikke spesielt glad for. Vi gleder oss til krangelen mellom Wenger i den ene skyttergraven og Englands U21-sjef Stuart Pearce i den andre.

Det er ikke ende på hvor mange spillere Liverpool skal hente i sommer, om man skal tro alle ryktene. Men en overgang som virker som virker stadig mer sannsynlig er at Kenny Dalgliesh vil hente Romas stopper Philippe Mexes, siden franskmannen kan komme gratis etter sesongen. Men Boltons Gary Cahill er fortsatt de rødes førstevalg.

Manchester United vil bruke 360 millioner kroner på Inters playmaker Wesley Sneijder. Alex Ferguson mener at nederlenderen er den ideelle erstatteren for Paul Scholes. Ferguson ønsker seg også Jack Rodwell fra Everton, og vil bruke Danny Welbeck som agn.

En av Europas mest ettertraktede spillere er Lilles Eden Hazard. Nå er den franske klubben villig til å selge sin belgiske diamant, noe som vil legges merke til i begge ender av Manchester, i Arsenal, Liverpool og Chelsea, og en lang rekke andre europeiske toppklubber.

Mer Lille: Spiss Gervinho synes det er stas at Newcastle visstnok skal være interessert i å hente ham.

Real Madrids midtbanespiller Gago sliter med spilletid, og er ønsket av Tottenham, Liverpool og Everton.

Newcastles Danny Simpson er ønsket av West Ham, mens Alan Smith er ønsket i Rangers.

Stoke-sjef Tony Pulis vil hente Robert Snodgrass fra Leeds som erstatter for Glen Whelan.

West Bromwich er i samtaler med belgiske Lierse for å forsterke med den japanske sisteskansen Eiji Kawashima.

Kilder:Transfer Tavern, Daily Mirror, The Sun, Daily Mail, BBC, Sky Sports, Sport.co.uk

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere