RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mandagens Premier League-rykter

Foto: PA Photos/Scanpix
Sist oppdatert:
Den klubben som skal sikre Gary Cahill, må trolig grave dypt i lommeboka.

Om man gjør et søk på Gary Cahill + ryktespalte, er sjansene store for at det blir en del treff. Bolton-stopperen har i en årrekke blitt satt i forbindelse med diverse storklubber rundt om i Europa, men enn så lenge tusler han fortsatt rundt på Reebok Stadium. Denne sommeren er det imidlertid veldig mye som tyder på at den sterke forsvareren får nye utfordringer.

Manchester United, Liverpool, Tottenham, Arsenal, AC Milan og Inter er noen av klubbene som med jevne mellomrom har ryktes å være interessert i Cahill, og nå har selvfølgelig Manchester City kastet seg inn i kampen, om man velger å tro The Daily Mirror. De lyseblå skal være villig til å betale mer enn alle andre, og er slik sett derfor favoritter til å få signaturen til Bolton-stjernen.

Bolton på sin side håper å få i gang en real budkrig for spilleren, og de som ønsker å være med på moroa, må i det minste hoste opp 20 millioner pund, hevdes det.

En annen midtstopper som er het på markedet er Dan Burn. Du vet, han 18-åringen i Darlington. Det er Fulham som ønsker å gi den talentfulle forsvarsspilleren sjansen til å realisere en drømmeovergang til Premier League. Ifølge avisen Northern Echo skal den nesten to meter lange stopperen allerede ha gjennomgått en medisinsk sjekk med londonklubben.

Det er ikke bare Fulham som jakter ungt blod i London om dagen. Også Chelsea er hissige på grøten når det gjelder å sikre seg talenter, men mens gjengen fra Craven Cottage ser seg om i Blue Square Premier, sender de blå sine speidere til Sør-Amerika. Ifølge de siste ryktene ønsker Stamford Bridge-klubben nå å tilby unggutten Juan Cruz Mascia kontrakt.

Den lange 17-åringen fra Uruguay ble toppscorer i forrige U17-mesterskap i Sør-Amerika, og spiller til daglig for Miramar. Prislappen skal ligge på rundt 1 millioner pund.

Arsenals Samir Nasri har hatt en god sesong på balløya, og den tekniske franskmannen er nominert til både «årets spiller» og «årets unge spiller» i Premier League denne sesongen. Slikt går sjelden ubemerket hen på Giuseppe Meazza i Milano, og ifølge sladreglade tabloider skal Inter-manager Leonardo være villig til å legge 31 millioner pund på bordet for Nasri.

Søndag skrev flere av avisene i England at Manchester City hadde satt Gareth Bale høyt opp på ønskelisten, og at et bud på 30 millioner pund var på trappene for den kraftfulle vingen. Mandag er det imidlertid Manchester United som er villig til å gå mann av huse for å sikre waliseren. Sir Alex Ferguson skal være villig til å betale med både spillere og kontanter.

En annen som søndag ble linket med Manchester City, som i dag mandag er linket med United, er Udineses ettertraktede Alexis Sanchez. Mannen fra Chile har i lengre tid blitt nevnt i forbindelse med serielederen i Premier League. Også Napolis eminente Marek Hamsik skal være ønsket av Sir Alex Ferguson. Duoen vil totalt koste 45 millioner pund, heter det.

Ellers blir Real Madrids Enzo Zidane, sønn av Zinedine Zidane, for andre dag på rad koblet til United av avisene.

Ifølge Phil Thompson skal Liverpool allerede ha sikret seg en etterlengtet venstreback. På TV 2 søndag opplyste den tidligere stopperen at Newcastles José Enrique skal være så godt som klar for Anfield-klubben. Prisen skal ligge på rundt 15 millioner pund. De røde skal for øvrig også være på jakt etter den franske keeperen Nicolas Douchez, som kan komme gratis.

Av andre rykter skal Wolves være ute etter talentfulle Adam Barton fra Preston, West Bromwich Albion kikker nærmere på Joe Allen fra Swansea, samt Leeds-duoen Jonny Howson og Robert Snodgrass, mens Birmingham satser liv og lemmer for å sikre seg Chris Humphrey fra Motherwell i Skottland og David Goodwillie fra Dundee United i samme land.

Etter en sterk start på sesongen, har det dabbet noe av for Chelsea denne sesongen, og skulle laget ryke ut for Manchester United i Mesterligaen, går det mot en troféløs sesong for klubben til Roman Abramovitsj. Yossi Benayoun - ja, han er fortsatt i live - mener derfor at de blå må gjøre alt de kan for å vinne returen på Old Trafford, og slik sett redde sesongen.

Vi har allerede nevnt at Samir Nasri er het når det kommer til kåringer denne våren. En mange nok hadde forventet at skulle være like het, er Manchester Uniteds Luis Nani. Den hurtige vingen har imidlertid kun blitt nominert i kategorien «årets unge spiller», noe John O'Shea mener er en vits. Iren mener at Old Trafford-kollegaen har gjort seg fortjent til å bli «årets spiller».

Kilder: BBC, Sportinglife, Daily Mirror, Northern Echo.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere