*Nettavisen* Sport.

Mandagens Premier League-rykter

Foto: EDDIE KEOGH (Reuters)

Toppscorer til salgs.

30.05.11 10:55

Han endte som delt toppscorer med Carlos Tévez i Premier League, men Dimitar Berbatov har likevel ingen fremtid i Manchester United. Berbatov var ikke å se på banen i Mesterliga-finalen i helga, og med ett år igjen av kontrakten ønsker United å få litt cash for bulgareren.

Vet du forresten hva Sir Alex Ferguson fant foran huset sitt i går? Sjekk her!

Ferguson vil for øvrig bøte på problematikken i lenken over med å hente Luka Modric for 180 millioner kroner fra Tottenham - som den første signeringen i oppbyggingen av et nytt storlag i Manchester United.

Tottenham kommer til å gi Brad Friedel (40) en toårskontrakt og kommer til å satse på amerikaneren som sin nye førstekeeper neste sesong. Det kan bety at Heurelho Gomes er på vei tilbake til PSV Eindhoven.

Arsenal fristes av tanken på å snyte Liverpool for Standard Lièges midtbanespiller Axel Witsel (22). Witsel selv har ytret et ønske om å spille i Premier League.

Tottenham har lenge siklet på Villarreals Giuseppe Rossi, men det spørs om ikke både spiller og klubb heller velger Barcelona nå når de angivelig kommer med et bud på 360 millioner kroner.

Andrej Arsjavin har hatt en heller middelmådig sesong i Arsenal-trøya, men han sier at han ønsker å bli i klubben. Hans tidligere klubb Zenit St. Petersburg skal ha vist interesse for ham, men 30-åringen sier at både han og manager Arsène Wenger ønsker at han skal bli i Arsenal.

Everton utfordrer Celtic i kampen om Cardiff City-spiss Jay Bothroyd, som er fristilt fra den walisiske klubben.

Titus Bramble har skrevet ny treårskontrakt med Sunderland.

Sunderland vil derimot selge forsvareren Anton Ferdinand. Både QPR og Tottenham skal ha meldt sin interesse.

QPR skal også være interessert i Rangers-spiss James Beattie.

Irske Andy Reid ønsker en retur til sin tidligere klubb Nottingham Forest etter at han nå er løst fra sin kontrakt med Blackpool.

Det begynner å røyne litt på, men vi har en Ryan Giggs vits til:

«The new Man Utd Away shirt has been launched for the 11/12 season, however it doesn't come with 11 Giggs on the back as he wont be playing away from home!»

Visste du at du kan få dagens Premier League-rykter tilsendt på SMS? Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).

Kilder: BBC, Independent, Daily Telegraph, The Guardian, TalkSport, Daily Mail, Daily Mirror, Metro, Daily Star, The Sun.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.