Mandagens Premier League-rykter

Foto: DARREN STAPLES (Reuters)

Denne glade duoen er på vei til hver sin Premier League-klubb.

27.06.11 12:55

Spanias U21 lag vant EM i Danmark, og det har fått en rekke Premier League-managere til å få øynene opp for de fantastiske talentene som spiller der. Manchester United skal allerede ha lagt inn et bud på Thiago Alcantara (Barcelona), mens Arsenal har blinket seg ut midtbanespilleren Juan Mata (Valencia) som sommerens overgangsmål nummer én. The Gunners har angivelig budt 165 millioner kroner for 23-åringen, mens United vil by 135 millioner for Thiago.

Du kan kose de med høydepunkter fra U21-finalen her:

HTML EMBED

Manchester United virker for øvrig skråsikre på at 180 millioner kroner vil være nok for å kjøpe Samir Nasri (23) fra nettopp Arsenal.

United er i samtaler med Celtic om venstreback Emilio Izaguirre (25) som er verdsatt til rundt 60 millioner kroner.

Arsenal er i ferd med å sikre seg Lille-spiss Gervinho. Den franske klubben har nemlig innrømmet at ivorianeren ønsker seg til Emirates.

Få full oversikt: Alle overgangene i Premier League

Den nye Chelsea-manageren Andre Villas-Boas, som britisk presse har omdøpt til AVB, har en lang handleliste, og en ganske fyldig tilbudsbrosjyre. AVB har personlig ringt til Udineses Alexis Sanchez, for å vriste ham ut av Barcelona eller eventuelt Manchester City. Samtidig har AVB ønsker om å bruke rundt 550 millioner kroner på Tottenhams stjerneduo Gareth Bale og Luka Modric.

Få vite alt om AVBs siste planer:

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).

Fra Tyrkia ønsker AVB seg Galatasarays kantspiller Arda Turan (24), og vil bytte ham til seg mot 65 millioner kroner OG Didier Drogba.

Jose Bosingwas fremtid på Stamford Bridge er også usikker, og de som vet litt om det mener at han kan havne i Besiktas. Chelsea skal også ha tilbudt Florent Malouda til flere italienske klubber.

West Bromwich ser ut til å stikke av med den unge Chelsea-spissen Daniel Sturridge.

Tottenham-manager Harry Redknapp har aldri hatt sansen for mexicanske Giovanni dos Santos, og håper å få solgt spilleren snart. Men Sevilla, der dos Santos har vært på utlån denne sesongen, vil ikke betale de 60 millionene Tottenham krever.Er dos Santos verdt 60 millioner kroner? Se dos Santos’ 4-2 mål i Gold Cup-finalen mot USA her, og døm selv:

HTML EMBED

Blackburn ønsker å hente Robbie Keane fra Tottenham.

Så over til Liverpool. Også denne uken skal visst overgangen til Charlie Adam fra Blackpool fullføres. Som en del av avtalen skal Jonjo Shelvey lånes ut i ett år fra Liverpool til Blackpool.

Også Aston Villas Stewart Downing skal være på vei til Anfield snart - endelig.

Samtidig har Tottenhams høyrekant Aaron Lennon havnet på den lange ønskelisten til Liverpool-manager Kenny Dalglish.

Agenten (aldri stol på dem) til Toulouses Moussa Sissoko røper at både Liverpool og Newcastle er interessert i klienten hans.

Raul Meireles skal ha innsett at Liverpool-karrieren hans er over.

Hva har så Manchester City fore, nå rett før overgangsvinduet sparkes inn? Jo, de vil sette overgangsrekord ved å hente Porto-spiss Hulk for 330 millioner kroner. Samtidig har City kastet seg inn i kampen om Inter-spiss Samuel Eto’o.

Ytterligere en trio er også aktuelle for Roborto Mancinis mannskap, nemlig Alessio Cerci (23, midtbane, Fiorentina), Stefan Savic (20, forsvar, Partizan Beograd) og Sergio Romero (24, keeper, AZ).

Mirko Vucinic’ agent utelukker en overgang til Blackburn, og sier at Roma-spissen fortjener en mer prestisjetung klubb.

Samtidig mener lokalavisen Lancashire Telegraph at Blackburn kommer til å knuse klubbens overgangsrekord i jakten på en spiss. Blackburn betalte 8 millioner pund for Andy Cole i 2001.

Også Espanyols midtbanespiller Javi Marquez er på Blackburn-manager Steve Keans radar.

Stoke byr på Birmingham City-duoen Scott Dann og Cameron Jones.

Monacos Cedric Mongongu (22) er etterspurt av både Stoke, Blackburn og West Bromwich.

QPR trenger litt erfaring i comebacket i Premier League, og ønsker å sikre seg den utalienske legenden Fabio Cannavaro.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Liverpool

Mest lest på Sport

Annonsebilag